Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ευχάριστα νέα από τον Κώστα Λεφάκη: Χρήματα και γεμάτες τσέπες για Καρκίνους και άλλα 3 ζώδια

Ευχάριστα νέα από τον Κώστα Λεφάκη: Χρήματα και γεμάτες τσέπες για Καρκίνους και άλλα 3 ζώδια

Δείτε αναλυτικά...

Ο Ήλιος σε ημιτετράγωνο με Ουρανό φέρνει νέα όξυνση πνευμάτων και αντιπαραθέσεων.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις προβλέψεις τους Κώστα Λεφάκη στην ιστοσελίδα elle.gr, σήμερα Καρκίνοι κι άλλα 3 ζώδια θα δουν… χρήματα και γεμάτες τσέπες.

Δείτε αναλυτικά…

ΚΡΙΟΣ
Μία έκπληξη σας περιμένει σήμερα, που μπορεί να μην είναι και ευχάριστη. Καλύψτε τα νώτα σας από πισώπλατα χτυπήματα, και διαφυλάξτε τα μυστικά σας από αποκαλύψεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Κρατήστε μακριά κάποιο φιλικό άτομο από την δουλειά σας, και αποφύγετε οικονομικές διαπραγματεύσεις. Μία επαγγελματική ευκαιρία μπορεί να σας βρει απροετοίμαστους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ιδιαίτερα επικίνδυνη είναι η μέρα για σας. Αποφύγετε μετακινήσεις και συζητήσεις που δείχνουν επικίνδυνες, και διαφυλάξτε την προσωπική σας ζωή από το παρασκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την περίοδο αυτή κάντε μια αναδιοργάνωση στα οικονομικά σας και αναθεωρείστε τον προϋπολογισμό σας. Το σπίτι σας θα σας απασχολήσει κάπως πιο έντονα τώρα.

ΛΕΩΝ
Η έλλειψη ρευστότητας θα σας εμποδίσει από το να προωθήσετε βασικές σας επιθυμίες. Κάντε λίγο υπομονή μερικές μέρες. Μην αποκαλύπτετε μυστικά σας σε τρίτους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναζητήστε την πραγματικότητα στην επαγγελματική σας ζωή, και μην προσπαθείτε να προωθήσετε κάποια δημιουργικά σας σχέδια που στερούνται λογικής βάσης.

ΖΥΓΟΣ
Το οικογενειακό σας περιβάλλον δεν θα συμφωνήσει με τις ιδέες σας. Προσπαθήστε να είστε πιο συγκαταβατικοί και ευέλικτοι στις συζητήσεις σας. Άστοχες επενδύσεις θα σας κοστίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επιπολαιότητες στην δουλειά σας μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να σας εκθέσουν. Το παρασκήνιο κρύβει κάποιους κινδύνους για σας τώρα. Ξεκαθαρίστε με υπευθυνότητα μία σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Βάλτε μία τάξη στα οικονομικά σας και προωθείστε μία συζήτηση ή μία επαφή με κάποιο σημαντικό φιλικό σας πρόσωπο. Δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά και εκφράστε τις απόψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ερωτική σας ζωή παίρνει μία σημαντική στροφή σήμερα. Κάποια δύσκολη συζήτηση μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να ξεπεράσετε ένα πρόβλημά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποια καλά σημάδια που αφορούν το μέλλον σας εγκυμονούν κάποιους κινδύνους. Προσπαθήστε να είστε πιο ρεαλιστές στις εκτιμήσεις σας και πιο προσεκτικοί στις αποφάσεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε περισσότερο, και ασχοληθείτε περισσότερο με τον σχεδιασμό παρά με την εκτέλεση των καθηκόντων σας. Ανανεώστε την φυσική σας κατάσταση.

Sports in

Πρεμιέρα ο Τσιτσιπάς στο Madrid Open, για την πρόκριση στον 4ο γύρο η Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Madrid Open απέναντι στον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα κοντραριστεί στον 3ο γύρο του τουρνουά με την Αμερικανίδα Σλόαν Στέφενς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024