Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Κόβεις φλέβα - Αυτές είναι οι πιο βαρετές γυναίκες

Ζώδια: Κόβεις φλέβα – Αυτές είναι οι πιο βαρετές γυναίκες

Μετανιώνεις τη στιγμή που δέχτηκες να βγεις μαζί τους!

Δεν είναι του κεφιού και του γλεντιού και η θεματολογία τους στις συζητήσεις περιορίζεται σε κοινωνικοπολιτικά ή επαγγελματικά ζητήματα ενώ οτιδήποτε άλλο τις αφήνει παγερά αδιάφορες.

Ο λόγος για τις τέσσερις πιο βαρετές γυναίκες του ζωδιακού…

Αν ανήκεις σε κάποια από τα ζώδια που αναφέρονται παρακάτω, τότε μάλλον οι παρτενέρ σου σκυλοβαριούνται στα ραντεβού σας.

Ας δούμε για ποιες γυναίκες του ζωδιακού μιλάμε:

ΙΧΘΥΕΣ

Η Ψαρίνα, όπως σημειώνει το astrology.gr, βρίσκει τη στιγμή, που όλοι οι άλλοι είναι στα high τους για να κλάψει, να θρηνήσει τη μοίρα της, να θυμηθεί όταν ήταν μικρούλα, που κάποιος/α την κορόιδευε ή την εξαπάτησαν και να γυρίζει γύρω-γύρω, θέλοντας να τραβήξει την προσοχή. Πιθανή είναι κι η περίπτωση να πιει και να την πάρει ο ύπνος… Πιο πολύ σε κάνει σε απομακρύνεσαι από κοντά της, παρά να κάνεις παρέα μαζί της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έλα τώρα, σοβαρά, ποιος δεν έχει σκεφτεί ότι η Παρθένος είναι βαρετή; Εκτός κι αν είναι ανήκει στο συγκεκριμένο ζώδιο. Δηλαδή, ποια πλάκα μπορείς να κάνεις με την Παρθένο, που αφ’ ενός τα περισσότερα τα παίρνει στα σοβαρά, αφ’ ετέρου, ακόμα και ανέκδοτο να πεις, αντί να γελάσει, θα το αναλύσει τόσο που θα χάσει την ουσία του. Από την άλλη, βάλ’ τη να μιλήσει για δουλειά, υποχρεώσεις, μια εξυπηρέτηση ή αν γνωρίζει για το τάδε φάρμακο, συμπλήρωμα διατροφής, ασθένεια, κάθε πότε ζευγαρώνουν τα μπαρμπούνια και σταματημό δε θα έχει…

ΖΥΓΟΣ

Αν το θέμα συζήτησης δεν είναι τα «γκομενικά» ή δεν έχετε βγει για να βρει άντρα, τότε να μην έχεις καμιά αμφιβολία, ότι θα βαρεθείς έως θανάτου, αν έχεις στην παρέα σου μια Ζυγίνα. Εκεί μόνο αστράφτει το ματάκι της, γίνεται λαλίστατη και βγάζει γέλιο. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, είτε θα κρυφοκοιτάζει το είδωλό της στον καθρέπτη για να δει, μήπως χάλασε η φράτζα ή της έφυγε το κραγιόν και εμμέσως θα φέρνει την κουβέντα στο στιλ, την εμφάνιση ή το παρουσιαστικό της και θα βγάζει selfie.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Υδροχόα αποτελεί την έκπληξη, καθώς περιγράφεται προκλητική, τρελιάρα και cool.  Λοιπόν, για να ξεδιαλύνουμε τα πράγματα, αυτή «ξυπνάει», μόνο αν συμμετέχει σε πορεία διαμαρτυρίας, απεργία ή… στις εκλογές. Μη μας πεις ότι έχεις κάνει παρέα, έχεις ξενυχτήσει με Υδροχόο και σε συνάρπασε; Ούτε καν… Όλη την ώρα θα κάθεται αμίλητη, χωρίς να συμμετέχει σε καμία συζήτηση ή το πολύ-πολύ να πετάξει κάποια κουταμάρα για το πόσο ρηχός/η είσαι που θέλεις να διασκεδάσεις, να γελάσεις, να περάσεις καλά, την ίδια ώρα που στη μια χώρα γίνεται πόλεμος, στην άλλη τα παιδάκια πεινούν και στην παραδίπλα καταπατούνται οι ελευθερίες.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024