Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντίο μοναξιά! 4 ζώδια που θα γνωρίσουν τον μεγάλο έρωτα μέσα στον Ιούλιο

Αντίο μοναξιά! 4 ζώδια που θα γνωρίσουν τον μεγάλο έρωτα μέσα στον Ιούλιο

Δείτε αναλυτικά...

Αν ανήκετε σε ένα από τα 4 ζώδια που θα αναφέρουμε παρακάτω, σημαίνει ότι… οι μέρες της μοναξιάς τελείωσαν!

Ο Ιούλιος επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σας και κατά πάσα πιθανότητα θα σας βοηθήσει να βρειτε το ταίρι σας, το οποίο είτε το θέλατε καιρό είτε θα το γνωρίσετε μέσα στον μήνα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα astrology.gr.

Ας δούμε αναλυτικά τα ζώδια που θα πουν «αντίο» στη μοναξιά τον Ιούλιο

Σκορπιός

Εσείς που ανήκετε στο β’ δεκαήμερο θα αρχίσετε να παίρνετε τα πάνω σας μετά τις 4/7, καθώς ο Δίας θα περάσει στον 7ο οίκο των σχέσεών σας, φέρνοντάς σας τύχη και ευκαιρίες για μια καινούργια σχέση.

Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να μείνετε χωρίς συντροφιά ή να μην σας προσεγγίζουν διάφοροι/ες υποψήφιοι/ες που ενδιαφέρονται να έχουν μια θέση στη ζωή σας.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη και τον Άρη (έως τις 10/7) στον 7ο, αν ξεπεράσετε τον σκόπελο του Ουρανού, που μπορεί να σας χωρίσει ξαφνικά ή να σας φέρει έναν απρόσμενο καινούργιο έρωτα (γίνονται κι αυτά, μην πάει ο νους σας μόνο στο κακό), τότε είναι ξανά υποψήφιος για να ζευγαρώσετε τον Ιούλιο, ειδικά όσοι είστε του γ’ δεκαημέρου.

Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι εκτός αυτού, δεν έχετε κάτι άλλο να ανησυχείτε. Επιπλέον, Ερμής και Ήλιος θα περάσουν διαδοχικά στον 7ο οίκο σας, δίνοντάς σας σημαντικό πλεονέκτημα και αυξάνοντας τις επιλογές σας, οπότε κι εσείς που είστε του α’ δεκαημέρου, θα μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι…

Αιγόκερως

Εσείς του β’ δεκαημέρου θα έχετε Ήλιο και Ερμή ήδη στον 7ο οίκο σας, μια Πανσέληνο στο ζώδιό σας, εσείς του α’ Δία στον 5ο οίκο μέχρι τις 4/7 και φυσικά εσείς του γ’ Αφροδίτη και Άρη στον 8ο (έως τις 10/7).

Άχαστο φαβορί είστε για να… καπαρωθείτε, από άτομο, που όχι μόνο το ξετρελάνετε και υπόσχεται να σας αγαπάει, αλλά και να σας έχει και στα όπα-όπα.

Δεχτείτε το, αφεθείτε και ανοίξετε μια νέα σελίδα στην ερωτική σας ιστορία. Να θυμάστε πως για να έρθει κάτι καινούργιο στη ζωή σας, πρέπει να του κάνετε χώρο, αλλιώς δε θα μπει.

Κριός

Αν ανήκετε στο β’ δεκαήμερο, να ξέρετε ότι ο Δίας θα περάσει στον 2ο οίκο σας, αλλά κι η Αφροδίτη που θα περάσει και θα κάτσει για αρκετούς μήνες στον 5ο οίκο σας, ο Άρης θα βρίσκεται εκεί μέχρι τις 10/7, αλλά μην ανησυχείτε γιατί στις 11/7 θα περάσει ο Ερμής στον Λέοντα, μετά ο Ήλιος, οπότε θα συνεχίσετε να καίτε καρδιές και τον Ιούλιο και να βρίσκετε συνεχώς καινούργια ερωτεύσιμα άτομα, που θα σας ενθουσιάζουν και θα θέλουν να γίνουν κομμάτι της ζωής σας.

Αν κι εσείς το θελήσετε, κάλλιστα μπορείτε να βιώσετε ένα φλογερό ειδύλλιο, που θα δώσει στις νύχτες σας άλλη διάσταση.

Sports in

Ισπανικός «εμφύλιος» στον τελικό του BCL

Η Μάλαγα πέρασε από τον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη στον τελικό του BCL.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024