Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η νέα ταινία της Ζεντάγια έχει κάνει τους φαν να παραμιλούν

Η νέα ταινία της Ζεντάγια έχει κάνει τους φαν να παραμιλούν

Το «Challengers» θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος και είναι ήδη μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς.

Η Ζεντάγια έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Μετά το Euphoria και το Dune έρχεται μια νέα ταινία, στην οποία υποδύεται μία πρωταθλήτρια του τένις. Το «Challengers» θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος και είναι ήδη μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς.

Σε σκηνοθεσία του υποψήφιου για Όσκαρ, Λούκα Γκουαντανίνο και με πρωταγωνιστές τη Ζεντάγια, τον Τζος Ο’Κόνορ και τον Μάικ Φάιστ, η πρεμιέρα του τρέιλερ έσκασε σαν βόμβα στο διαδίκτυο, με τους περισσότερους να επαινούν την παρουσία της. Είναι μία από τις πιο επιβλητικές παρουσίες της κινηματογραφικής εποχής.

Το τρέιλερ της ταινίας επικεντρώνεται στον χαρακτήρα της Ζεντάγια, την Τάσι Ντόναλτσον, ένα ανερχόμενο αστέρι του τένις. Η περίληψη της ταινίας αναφέρει ότι ακολουθεί «τρεις παίκτες που γνώριζαν ο ένας τον άλλον όταν ήταν έφηβοι, καθώς ανταγωνίζονται σε ένα τουρνουά τένις για να γίνουν οι παγκοσμίου φήμης νικητές του grand slam και αναζωπυρώνουν παλιές αντιπαλότητες εντός και εκτός γηπέδου».

Το τρέιλερ δείχνει την Τάσι και τη δυναμική της με τους δύο άνδρες παίκτες και την εμπλοκή τους μεταξύ τους, με την ίδια να βγαίνει με τον έναν και χρόνια αργότερα να παντρεύεται τον άλλο. Ο Guadagnino χαρακτήρισε την ταινία ως την πρώτη του κομεντί και την περιέγραψε ως «μια αρκετά ανθρακούχα, σέξι ταινία για τον κόσμο του τένις».

Αν και η πλοκή της ταινίας είναι αρκετά ζουμερή, οι θαυμαστές της Ζεντάγια ενθουσιάστηκαν που είχαν έναν ακόμη ρόλο της για να αναλύσουν, έναν ρόλο όπου βρίσκεται στο επίκεντρο και όπου δεν είναι στο Euphoria, όπου την παρουσιάζει σε μια κατάσταση συνεχούς αγώνα.

Άλλοι θεατές δεν μπορούσαν παρά να σκεφτούν τον Τομ Χόλαντ, τον πραγματικό φίλο της Ζεντάγια. Το Challengers αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ 

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024