Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Ζακ Γαλιφιανάκης είναι υπέροχα αγνώριστος στον νέο του ρόλο

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης είναι υπέροχα αγνώριστος στον νέο του ρόλο

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης και η Ελίζαμπεθ Μπανκς δημιουργούν μια τρέλα με τα λούτρινα ζώα στο τρέιλερ «The Beanie Bubble». Η ταινία «τραβάει την κουρτίνα» για το παιχνίδι της δεκαετίας του 1990 που έστειλε τον κόσμο σε φρενίτιδα: τα Beanie Babies.

Η νέα ταινία που προβάλλεται σε streaming στο Apple TV+ στις 28 Ιουλίου, ρίχνει φως στο παιχνίδι της δεκαετίας του 1990 που έστειλε τον κόσμο σε φρενίτιδα: Tα Beanie Babies.

Η ταινία που σκηνοθέτησαν οι Kristin Gore και Damian Kulash Jr. κυκλοφόρησε ένα πρώτο τρέιλερ την Πέμπτη, προσφέροντας μια γεύση από τα δημοφιλή λούτρινα ζωάκια – και το δράμα πίσω από τις σκηνές που τροφοδότησε τη δημιουργία τους.

«Γιατί ο κόσμος ξαφνικά αντιμετώπισε τα λούτρινα ζωάκια σαν χρυσό;» αναφέρεται στην επίσημη σύνοψη. «Ο Ty Warner ήταν ένας απογοητευμένος πωλητής παιχνιδιών μέχρι που η συνεργασία του με τρεις γυναίκες μεγάλωσε την αριστουργηματική ιδέα του στη μεγαλύτερη τρέλα παιχνιδιών στην ιστορία».

«Το Beanie Bubble», συνεχίζει, «είναι μια ευρηματική ιστορία για το τι και ποιον εκτιμούμε και για τους αφανείς ήρωες των οποίων τα ονόματα δεν εμφανίστηκαν στην καρδιόσχημη ετικέτα».

Photo: YouTube

Ο Ζακ τα σπάει

Ο Γαλιφιανάκης υποδύεται τον Warner, τον ιδρυτή και τελικά διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κατασκευής παιχνιδιών Ty Inc. Χάρη στην επιτυχία των πολλών Beanie Babies της εταιρείας – από γάτες και σκύλους μέχρι το αναμνηστικό Beanie Baby της πριγκίπισσας Νταϊάνα – ο Warner έγινε δισεκατομμυριούχος στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Η Μπανκς, εν τω μεταξύ, υποδύεται τον επιχειρηματικό του συνεργάτη, τη Ρόμπι. Όπως υποδηλώνει το νέο τρέιλερ, η σχέση τους έγινε δύσκολη καθώς τα παιχνίδια εκτοξεύτηκαν από απίθανο όραμα σε παγκόσμια τρέλα.

Η Σάρα Σνουκ (από το Succession) παίζει τον ρόλο της συζύγου του Warner, τη Σίλα, ενώ η Τζεραλντίν Βισβανάταν υποδύεται την υπάλληλο της Ty Inc. Maya.

Δείτε το τρέιλερ

Η τρελή εκτόξευση του Warner

Παράλληλα με την άνοδο του διαδικτύου, η πανταχού παρουσία των Beanie Babies τροφοδοτήθηκε εν μέρει από ένα άρθρο του PEOPLE το 1996, το οποίο περιείχε μια συνέντευξη με τον ασύλληπτο Warner.

Το 2014, αφού είχε βρει την επιτυχία ως μεγιστάνας των ξενοδοχείων, ο Warner καταδικάστηκε σε δύο χρόνια με αναστολή για μη δήλωση εκατομμυρίων εσόδων και φοροδιαφυγή με μυστικούς οικονομικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό.

Photo: YouTube

Photo: YouTube

The American Dream

Στο τρέιλερ του The Beanie Bubble, ο Warner του Ζακ Γαλιφιανάκη ρωτάει: «Ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο πράγμα στην Αμερική; Μπορείς να κάνεις πράγματα εδώ όπως πουθενά αλλού. Έχεις τη δύναμη να δημιουργήσεις το δικό σου μέλλον. Μπορείς να γίνεις τα πάντα! Μπορείς να κάνεις τα πάντα!».

Τον βλέπουμε, επίσης, να λέει στον χαρακτήρα της Μπανκς: «Αυτή ήταν πάντα η εταιρεία μου». Στην οποία εκείνη απαντά: «Μια εταιρεία που δημιουργήσαμε μαζί!».

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024