Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη για την γυναικοκτονία στην Κω: Τι έψαχνε στο διαδίκτυο ο 32χρονος βασικός ύποπτος για την δολοφονία της Αναστάζια

Αποκάλυψη για την γυναικοκτονία στην Κω: Τι έψαχνε στο διαδίκτυο ο 32χρονος βασικός ύποπτος για την δολοφονία της Αναστάζια

Νέα στοιχεία φαίνεται να «καίνε» τον 32χρονο

Ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης της νέας γυναικοκτονίας στην Κω που έχει συγκλονίζει.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής ο δικηγόρος του 32χρονου βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της Αναστάζια παραιτήθηκε μετά τη νέα δίωξη εναντίον του πελάτη του για βιασμό.

Η εκπομπή LIVE NEWS φέρνει νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση και τη δράση του 32χρονου.

Το στοιχείο που «καίει» τον 32χρονο

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο δολοφόνος της 27χρονης Αναστάζια αφαίρεσε την κάρτα SIM από το κινητό της κοπέλας.

Το γεγονός που φαίνεται να «καίει» τον 32χρονο με καταγωγή από το Μπαγκλαντές είναι το γεγονός ότι «μίλησαν» τα τηλέφωνα.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος κατάφερε να σβήσει δεδομένα από το κινητό του, το οποίο ανά τακτικά χρονικά διαστήματα το έβαζε σε λειτουργία πτήσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο βασικός ύποπτος φαίνεται να έψαχνε στο διαδίκτυο εφαρμογές που διαγράφουν από την κάρτα μνήμης τις διαδρομές που έχει κάνει ο κάτοχος ενός κινητού.

Ωστόσο, αυτό που δεν ήξερε ο φερόμενος δράστης είναι ότι η αστυνομία έχει την δυνατότητα να ανακτά οποιαδήποτε σβησμένα αρχεία.

Η νέα δίωξη για βιασμό

Συμπληρωματική δίωξη και για βιασμό ασκήθηκε στον 32χρονο βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στον δράστη είχε ασκηθεί και δίωξη για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Οι Αρχές βρήκαν βίντεο στο οποίο φαίνεται ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας να φεύγει από το σπίτι που διέμενε, μαζί με το θύμα με κατεύθυνση προς το σημείο που η 27χρονη εντοπίστηκε νεκρή.

«Οι κινήσεις του τον φωτογραφίζουν ξεκάθαρα ως τον δολοφόνο»

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο σχετικά με τις εξελίξεις στην σοκαριστική υπόθεση δολοφονίας στην Κω με θύμα την 27χρονη Αναστάζια με καταγωγή από την Πολωνία.

Η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ αρχικά σημείωσε: «Είναι τόσα τα στοιχεία που φωτογραφίζουν τον άνθρωπο αυτό ως δράστη της ανθρωποκτονίας που νομίζω ότι δεν χωράει καμία αμφιβολία».

Αναφορικά με το προφίλ του 32χρονου βασικού υπόπτου με καταγωγή από το Μπαγκλαντές υπογράμμισε η κ. Δημογλίδου ότι έχει απασχολήσει τις Αρχές μόνο για την παραβίαση νόμου περί αλλοδαπών και για κανέναν άλλον λόγο.

Για την επικοινωνία της 27χρονης άτυχης κοπέλας με τον σύντροφό της, όπου του αναφέρει ότι αισθάνεται κάποιου είδους απειλή στο σπίτι του 32χρονου ξεκαθάρισε η κ. Δημογλίδου: «Υπάρχει μία επικοινωνία πριν αποχωρήσουν από το σπίτι και μία επικοινωνία μετά. Για την μετά επικοινωνία δεν είμαστε σε θέση να πούμε ποιος το έκανε, η κοπέλα ή ο 32χρονος».

Καταλήγοντας τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με τον 32χρονο: «Προσπάθησε με κάθε τρόπο να βγει από το κάδρο των υπόπτων, μέσω του κινητού του τηλεφώνου».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024