Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στην Κω: Στον εισαγγελέα και πάλι ο 32χρονος για την δολοφονία της Αναστάζια

Γυναικοκτονία στην Κω: Στον εισαγγελέα και πάλι ο 32χρονος για την δολοφονία της Αναστάζια

«Κλειδί» στις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης ήταν τα νέα βίντεο που ήρθαν στα χέρια των Αρχών και τα οποία δείχνουν τι έγινε το μοιραίο βράδυ όπου η άτυχη 27χρονη βρήκε μαρτυρικό θάνατο.

Το κατώφλι του εισαγγελέα θα περάσει και πάλι σήμερα το μεσημέρι, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές προκειμένου να του απαγγελθεί και η νέα συμπληρωματική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για την δολοφονία της Αναστάζια στην Κω, καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία.

«Κλειδί» στις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης ήταν τα νέα βίντεο που ήρθαν στα χέρια των Αρχών και τα οποία δείχνουν τι έγινε το μοιραίο βράδυ όπου η άτυχη 27χρονη βρήκε μαρτυρικό θάνατο.

Ειδικότερα, οι Αρχές βρήκαν βίντεο στο οποίο φαίνεται ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας να φεύγει από το σπίτι που διέμενε, μαζί με το θύμα με κατεύθυνση προς το σημείο που η 27χρονη εντοπίστηκε νεκρή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, στο βίντεο φαίνεται ο Μπαγκλαντεσιανός να φεύγει μαζί με την 27χρονη, να επιστρέφει έπειτα από μερικές ώρες μόνος, να ξαναφεύγει από το σπίτι προς τον ίδιο προορισμό και να γυρίζει τελικά –πάλι μόνος του- τα ξημερώματα.

Την ίδια στιγμή στοιχεία που έριξαν περισσότερο φως στις έρευνες για τον εντοπισμό του ανθρώπου που δολοφόνησε την Αναστάζια, ήταν όσα βρήκαν οι Αρχές στο κινητό του θύματος.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που εξέτασαν το κινητό της Αναστάζια, διαπίστωσαν ότι κάποιος είχε προλάβει να σβήσει σημαντικά δεδομένα, όπως προσωπικά στοιχεία και κλήσεις που έγιναν το βράδυ της δολοφονίας της. Μάλιστα, προφανώς το ίδιο άτομο που έσβησε τα δεδομένα, έβγαλε αργότερα και την κάρτα SIM και πετάξει το κινητό σε ένα σπίτι κοντά στην περιοχή του εγκλήματος.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής, ο 32χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες τονίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση δολοφονίας της Αναστάζια.

Νέες αποκαλύψεις

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια φαίνεται πως έλυσαν τον γρίφο και οδήγησαν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι πίσω από τη δολοφονία της 27χρονης βρίσκεται ο 32χρονος.

Διαπίστωσαν ότι το στίγμα από τα δύο κινητά τηλέφωνα κινούνταν παράλληλα, σε μια απόσταση λίγων μέτρων από το σπίτι και κοντά στο σημείο που η 27χρονη βρέθηκε νεκρή.

Μάλιστα η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου, μιλώντας το πρωί στο MEGA αναφέρθηκε στην υπόθεση, λέγοντας πως από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί έβαλαν κάποιους ανθρώπους στο κάδρο, ανάμεσά τους και ο 32χρονος κατηγορούμενος.

«Ενήργησαν γρήγορα γιατί όπως είδαμε ο δράστης θα μπορούσε να είχε φύγει. Τα στοιχεία βοήθησαν τόσο με το βιντεοληπτικό υλικό όσο και από τις καταθέσεις. Βοήθησαν πολύ οι καταθέσεις του συγκατοίκου του. Με τα στοιχεία που έχουμε εμείς στο χέρια μας, προσπαθούμε να βρούμε την πορεία που ακολούθησαν.

Το σίγουρο είναι πως η κοπέλα έφυγε ζωντανή από το σπίτι. Αυτό που πιστεύομε είναι πως της επιτέθηκε σεξουαλικά, χωρίς να γνωρίζουμε κάτι ακόμα, και στη συνέχεια τη σκότωσε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Κωνσταντίνα Δημογλίδου ανέφερε ακόμη πως η σορός της Αναστάζια δεν ήταν εύκολο να ελεγχθεί.

«Ήταν τόσο καλά τυλιγμένη που η σήψη προχώρησε πάρα πολύ γρήγορα. Επειδή έχουν ειπωθεί πολλά, η κοπέλα συναντήθηκε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο για συγκεκριμένους λόγους αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω, αλλά δεν φαίνεται να τον γνώριζε από προηγούμενες μέρες.

Η κοπέλα είχε πιει, δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς παρασύρθηκε. Ο δράστης είχε συλληφθεί στο παρελθόν για τον νόμο περί μεταναστών, αλλά ήταν νόμιμα στη χώρα μας. Φαίνεται να την έχει μεταφέρει μόνος του στο σημείο που βρέθηκε. Για εμάς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το πώς τη μετέφερε. Την επόμενη μέρα φαίνεται πως πήρε εισιτήριο για να φύγει».

Το σπίτι της δολοφονίας

Όπως αποκάλυψε χθες το MEGA, κλιμάκιο της Ασφάλειας έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης σε ένα μισογκρεμισμένο σπίτι στο χωράφι όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της 27χρονης Αναστάζια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, αυτό είναι το μέρος όπου φέρεται να δολοφονήθηκε η άτυχη κοπέλα . Οι Αρχές περισύλλεξαν στοιχεία που το αποκαλύπτουν. Συγκεκριμένα, σε ένα σημείο έχει σπάσει ένας φράχτης και υπάρχουν φρέσκα σπασίματα από το βάρος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από αυτό το σημείο και ενώ η 27χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της, ο 32χρονος πιθανότατα την ανέβασε στο μηχανάκι και ξεκίνησαν τη διαδρομή προς το σημείο που βρέθηκε τελικά η σορός της.

Μάλιστα σε αυτήν τη διαδρομή, βρήκαν ένα παπούτσι, δύο μπλουζάκια και τα τσιγάρα της 27χρονης κοπέλας.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024