Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουτσούμπας: «Τρόλαρε» με καρδούλα την Κωνσταντοπούλου - «Έχει και η κοροϊδία τα όρια της!»

Κουτσούμπας: «Τρόλαρε» με καρδούλα την Κωνσταντοπούλου – «Έχει και η κοροϊδία τα όρια της!»

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θέλησε να εξαπολύσει τα «βέλη» του προς το είδος και το ύφος της πολιτικής που έχει επιλέξει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η «Πλεύση Ελευθερίας».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έχει συνηθίσει σε «ατάκες» και κινήσεις που γίνονται viral και κάτι τέτοιο πέτυχε και στη μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας, όπου ο γ.γ. του ΚΚΕ άσκησε κριτική στο «κίνημα της καρδούλας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του και αφού ζήτησε από τους πολίτες να ενισχύσουν το ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, θέλησε να εξαπολύσει τα «βέλη» του προς το είδος και το ύφος της πολιτικής που έχει επιλέξει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η «Πλεύση Ελευθερίας».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας με διάθεση τρολαρίσματος σχημάτισε μία καρδούλα με τα χέρια του όπως κάνει η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας, κάνοντας μάλιστα και έναν συσχετισμό με τα ριάλιτι.

«Μα καλά, δεν προκαλεί προβληματισμό αλήθεια σε οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο για παράδειγμα η υπέρμετρη προβολή της κ. Κωνσταντοπούλου; Τι έγινε ξαφνικά; Τελειώνουν τα ριάλιτι και είπαν να ασχοληθούν με το κίνημα δήθεν της αγάπης;», είπε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

«Έχει και η κοροϊδία τα όρια της!», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Δείτε το απόσπασμα μετά το 20:55

«Η συγκεκριμένη δικηγόρος – πολιτικός έχει βεβαρημένο παρελθόν»

«Χώρια που η συγκεκριμένη δικηγόρος – πολιτικός έχει βεβαρημένο παρελθόν. Είναι όντως συνεπής στις απόψεις της. Αλλά οι απόψεις της, για να θυμόμαστε, ήταν αυτές που την οδήγησαν να μην φέρει καν προς συζήτηση, όταν ήταν πρόεδρος της Βουλής, την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση των μνημονίων!», είπε ακόμα ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Είχε βλέπετε την άποψη ότι η κατάργηση των άδικων νόμων του μνημονίου ήταν όπως είχε πει ‘σχήμα λόγου’ για να δικαιολογήσει και τον Τσίπρα που το έλεγαν δηλαδή για να κοροϊδεύουν το λαό. Γι’ αυτό λοιπόν έχει η κυρία αυτή και ένα συγκεκριμένο παρόν.

Να μην έχει θέσεις για κανένα πρόβλημα του λαού μας, της νεολαίας, απολύτως. Μόνο κάτι γενικολογίες. Η μοναδική φορά που γίνεται συγκεκριμένη, ήταν και είναι όταν θέλει να χαϊδέψει τα ορφανά της Χρυσής Αυγής, αφού όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ουσιαστικά τούς χαρακτηρίζει ‘αντισυστημική’ δύναμη.

Γι’ αυτό έχει και προδιαγεγραμμένο μέλλον. Δηλαδή, αυτό που έχουν διαχρονικά όλα αυτά τα κόμματα ‘διάττοντες αστέρες’, που βασικό τους χαρακτηριστικό διαχρονικά είναι να στηρίζουν με τις ψήφους, ή ακόμα και με τους βουλευτές τους τις κυβερνήσεις και τα υπόλοιπα κόμματα του συστήματος. Να μην έχουν θέσεις για οποιοδήποτε λαϊκό πρόβλημα, ούτε και καμία παρουσία εκεί που ο λαός και η νέα γενιά αγωνίζεται για να πάρει μια ανάσα, για να τσακίσει την αδικία», προσέθεσε.

«Ποιος δεν θυμάται τον δημοσιογράφο με το σακίδιο»

Στη συνέχεια ο γ.γ. του ΚΚΕ αναφέρθηκε και στην τύχη άλλων μικρότερων κομμάτων όπως το «Ποτάμι», η ΔΗΜΑΡ, το ΛΑΟΣ ή οι ΑΝΕΛ. «Ποιος δεν θυμάται τον δημοσιογράφο με το σακίδιο που ψήφισε το τρίτο μνημόνιο και οι βουλευτές του, τους πήρε το ποτάμι, αυτό ήταν το κόμμα του και σκόρπισαν σε Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Τι να πει κανείς σήμερα για τη ΔΗΜΑΡ, για το ΛΑΟΣ, τον Λεβέντη, τον Καμμένο των ΑΝΕΛ και τόσους άλλους, όπως ήρθαν έτσι εξαφανίστηκαν», είπε ακόμα ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024