Survivor: Επιτέλους… είδαμε τον καβγά του Τάκη Καραγκούνια με τον Νίκο Μπάρτζη – Μπουνιές και κλωτσιές
Έγινε ο κακός χαμός
Πανικός επικράτησε στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία στο Survivor.
Ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Νίκος Μπάρτζης ήρθαν αντιμέτωποι στο ματσάρισμα και η ένταση δεν άργησε να έρθει.
Οι δύο παίκτες ξεκίνησαν τα σπρωξίματα και προσπαθούσαν να βάλουν εμπόδια ο ένας στον άλλον, μέχρι που ο Τάκης χτύπησε άσχημα στο πόδι του λόγω του τάκλιν που δέχθηκε.
Ο παίκτης άρχισε να ουρλιάζει: «Μέσα μου έριχνε αγκωνιές, μέσα στο παιχνίδι μου έριχνε αγκωνιές. Αυτός το ξεκίνησε. Άντε ρε γραφικοί πέντε μήνες τώρα, εδώ είμαστε».
Από την άλλη ο Νίκος Μπάρτζης τον προειδοποίησε να μην τον αγγίξει ξανά.
Μετά το περιστατικό ο Γιώργος Λιανός πέρασε σε μία αυστηρή ανακοίνωση, λέγοντας ότι δεν επιτρέπονται τέτοιες συμπεριφορές στο Survivor με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να αποβληθούν από το αγώνισμα, έως ότου η παραγωγή αποφασίσει τι θα κάνουν.
Δείτε το βίντεο
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
- Ευλογιά των προβάτων – Οι «αντιεμβολιαστές» απειλούν τη φέτα
- «Πάρτι» στο Καραϊσκάκη για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού – Αποθεώθηκαν οι Ερυθρόλευκοι (vid)
- Τζολάκης: «Πάμε για άλλη μια νίκη»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Στοπ στα φορτηγά
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μονακό 6-1: Αποτέλεσμα που εξυπηρετεί και τον Ολυμπιακό (vid)