Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star: Αποκαλύψεις από τον Γιώργο Λιανό - Παίκτες πιάστηκαν στα χέρια

Survivor All Star: Αποκαλύψεις από τον Γιώργο Λιανό – Παίκτες πιάστηκαν στα χέρια

«Πέσανε αρκετές ψιλές, έγιναν συστάσεις...»

Δεν λένε να ηρεμήσουν τα ηρεμήσουν τα πνεύματα στο φετινό Survivor All Star. Η μία διαμάχη διαδέχεται την άλλη και το κλίμα, μεταξύ των παικτών, είναι συνεχώς τεταμένο.

Σε ένα από τα τελευταία συμβάντα Νίκος Μπάρτζης και Τάκης Καραγκούνιας πιάστηκαν στα χέρια. Την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιανός σε δηλώσεις του.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα και μιλώντας στο «Breakfast@Star», αναφέρθηκε στους δύo παίκτες αλλά και στον τελικό του παιχνιδιού.

«Υπήρξε μία ένταση μεγάλη. Πέσανε αρκετές ψιλές. Έγιναν κάποιες συστάσεις, ηρέμησαν τα πνεύματα και οι δύο παραδέχτηκαν ότι είχαν μερίδιο ευθύνης», είπε συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός.

Στην πορεία, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, ρωτήθηκε για την ημερομηνία του τελικού. Όπως ανέφερε, δεν γνωρίζει, καθώς οι εκλογές αλλάζουν αρκετά το πρόγραμμα και έτσι περιμένει και ο ίδιος ενημέρωση από το κανάλι.

Τέλος, αναφορικά με το ξαφνικό ταξίδι του στην Ελλάδα, ο ίδιος είπε πως οι παίκτες του Survivor βρίσκονται σε κάποιο ταξίδι λόγω επάθλου και ο ίδιος συνδύασε την απουσία τους με ένα σύντομο ταξίδι στην Ελλάδα.

Δείτε όσα είπε

 Αποβάλλονται Μπάρτζης και Καραγκούνιας;

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού έρχονται μετά τις φήμες που θέλουν τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια, που στα τελευταία επεισόδια έχουν ανταλλάξει βαριές κουβέντες και έχουν πρωταγωνιστήσει σε διάφορους καβγάδες,να αποβάλλονται.

Οι τελευταίες πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν ότι οι δύο παίκτες έχουν τεθεί εκτός ριάλιτι επιβίωσης. Συγκεκριμένα, φαίνεται να έχουν αποχωρήσει από τα γυρίσματα και να έχουν απομονωθεί από τις καλύβες και τους συμπαίκτες τους.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο είχε συμβεί και με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα, μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση για το εάν θα φύγουν οριστικά από το παιχνίδι ή όχι.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί η αποβολή τους, η απομόνωσή τους λέγεται πως σχετίζεται με κάποια σφάλματα στα οποία υπέπεσαν και εξόργισαν την παραγωγή της Acun Media.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024