Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Κόρομι: Με τόσα χρήματα έφυγε από το Survivor All Star

Γιώργος Κόρομι: Με τόσα χρήματα έφυγε από το Survivor All Star

Είπε «αντίο» με γεμάτες τις τσέπες!

Μετά από 17 εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Κόρομι αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (17/5) από το Survivor All Star, έχοντας προσθέσει στον λογαριασμό του δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πια παίκτης των Κόκκινων μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης στις 15 Ιανουαρίου. Αν λάβουμε υπόψη ότι έπαιρνε 5.000 ευρώ την εβδομάδα, τότε το λιγότερο που έχει λάβει είναι 85.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος personal trainer ήταν υποψήφιος με τον Τάκη Καραγκούνια και τη Μελίνα Μεταξά. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και αποφάσισε να είναι ο Κόρομι αυτός που θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Σίγουρα έχω πολύ ωραίες στιγμές από το παιχνίδι και εύχομαι τα παιδιά να συνεχίσουν αυτό το μαγικό ταξίδι και να το απολαύσει ο καθένας μέχρι την τελευταία στιγμή» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του Survivor All Star λίγο πριν αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού.

Η αποχώρησή του

Τα πανηγύρια του Μπάρτζη

Μπορεί στην Κόκκινοι ομάδα να λυπήθηκαν με την αποχώρηση του Γιώργου Κόρομι, αυτό ωστόσο δε συνέβη και με τον Τριαντάφυλλο. Για όσους θυμούνται ο τραγουδιστής είχε μεγάλη κόντρα με τον Κόρο από το Survivor του 2021.

«Αχ Ηλία μου Μπόγδανε έμεινες παγωτό που είπε ο καλός σου φίλος ότι θέλει νικητή τον Σάκη. Μα όλοι εσείς εκεί, εκτός του Νίκου είσαστε ψεύτικοι, δεν υπήρξε ποτέ τελικά φιλία, δεν υπήρξε τίποτα και επιτέλους σιγά σιγά επιβεβαιωνόμαστε όλοι εμείς. Πιο πολύ σήμερα Ηλία μου για σένα στεναχωρήθηκα μέσα στη χαρά χιλιάδων εδώ μέσα αυτοί είσαστε. Μόνο Νίκος κι ας το πάρει όποιος θέλει. Αλλά εμείς μόνο Νίκος με την αλήθεια», έγραψε ο Τριαντάφυλλος σε στόρυ του.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024