Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star: Άνω κάτω ξανά οι Μαχητές με τον πέμπτο υποψήφιο προς αποχώρηση

Survivor All Star: Άνω κάτω ξανά οι Μαχητές με τον πέμπτο υποψήφιο προς αποχώρηση

Ποιος βγήκε στον τάκο;

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος στον Άγιο Δομίνικο για την ένωση των δύο ομάδων, με τους παίκτες του Survivor All Star να τα δίνουν όλα σε κάθε αγώνισμα.

Στο επεισόδιο της Τρίτης του Πάσχα, Κόκκινοι και Μπλε διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους, με τους Διάσημους να επικρατούν εύκολα με σκορ 10-4.

Έτσι, στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε, οι παίκτες της μπλε ομάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν ακόμα παίκτη προς αποχώρηση.

Από την αρχή η συγκεκριμένη ψηφοφορία έμοιαζε με… θρίλερ αφού παρ’ όλο που στην αρχή φαινόταν σαν να ήταν ο Νικόλας Αγόρου που θα έβγαινε υποψήφιος, στην πορεία, ο Γιώργος Ασημακόπουλος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και έτσι βγήκε εκείνος στον τάκο.

Έτσι, υποψήφιοι για αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα είναι οι Νίκος Μπάρτζης, Τάκης Καραγκούνιας, Πάνος Κωνσταντινίδης, Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος.

Η εξέλιξη αυτή στενοχώρησε τον Ασημακόπουλο, ο οποίος εκδήλωσε τη δυσαρέσκειά του και τόνισε ότι θεωρεί άδικη την υποψηφιότητά του.

Με τον παίκτης συμφώνησαν και άλλοι Survivors. Μάλιστα, είπε ότι ανάμεσα σε Αγόρου και Ασημακόπουλο, πιο δυνατός παίκτης είναι ο τελευταίος και όχι ο Αγόρου, τουλάχιστον αγωνιστικά.

Ποιος θα αποχωρήσει λοιπόν, από τον Άγιο Δομίνικο; Σύμφωνα με τα spoiler, η αποχώρηση αυτής της εβδομάδας θα κριθεί ανάμεσα στον Πάνο Κωνσταντινίδη και τον Σπύρο Μαρτίκα με αποτέλεσμα ένας από τους δύο να χάσει το πάρτι της ένωσης.

Οι διαρροές αναφέρουν ότι ο Σπύρος Μαρτίκας θα κάνει και πάλι την ανατροπή. Επομένως ο παίκτης που θα πει «αντίο» είναι ο Πάνος Κωνσταντινίδης.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024