Τσαπανίδου στον Σκέρτσο: «Η Κυριακή είναι κοντά και η κρίση των πολιτών θα είναι αμείλικτη»
Η Πόπη Τσαπανίδου απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, που κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «πιάστηκε στα πράσα» με τις δηλώσεις Κατρούγκαλου
Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο δίνει η Πόπη Τσαπανίδου για την υπόθεση του Γιώργου Κατρούγκαλου, που ανακοίνωσε ότι θέτει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης, μετά το «τσουνάμι» αντιδράσεων για τις δηλώσεις του αναφορικά με τις ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών.
«Η Νέα Δημοκρατία, που κρατάει ακόμα στα ψηφοδέλτιά της τον πολιτικό υπεύθυνο του εγκλήματος των Τεμπών», σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – αναφερόμενη στον Κώστα Αχ. Καραμανλή που κατεβαίνει ξανά στις Σέρρες με τη ΝΔ – «είναι λογικό να μη γνωρίζει τη λέξη ευθιξία».
Η Πόπη Τσαπανίδου τονίζει, πάντως, πως η Κυριακή είναι κοντά «και η κρίση των πολιτών θα είναι αμείλικτη».
Σκέρτσος για Κατρούγκαλο: Έφυγε κακήν κακώς γιατί είναι «μαρτυριάρης»
«Κάθε μέρα που περνάει η προοδευτική Βαβέλ αποκαλύπτεται και καταρρέει», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, την αποχώρηση του Γιώργου Κατρούγκαλου από την εκλογική μάχη.
Ο κ. Σκέρτσος, μάλιστα, τόνισε πως «το πρωί η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ διαρρήγνυε τα ιμάτιά της ότι το κόμμα της έπεσε θύμα διαστρέβλωσης της ΝΔ».
Για να προσθέσει πως «έως το μεσημέρι ο κ. Κατρούγκαλος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση», σχολιάζοντας πως «αυτό που καταλάβαμε όμως όλοι είναι ότι απλά πιάστηκαν στα πράσα και έφυγε κακήν κακώς γιατί είναι ‘μαρτυριάρης’».
- Σαλαμίνα: «Τον είδαν να φοράει την ακριβή καδένα της» – Μαρτυρία για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη
- Περού: Το κοινοβούλιο συζητά την αποπομπή του υπηρεσιακού προέδρου για «ανάρμοστη συμπεριφορά»
- Σαλαμίνα: Το στοιχείο «κλειδί» για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη & ο ένστολος μάρτυρας
- Γουινέα: Τουλάχιστον 11 νεκροί, οι 10 γυναίκες, εξαιτίας κατάρρευσης αυτοσχέδιου χρυσωρυχείου
- Σαλαμίνα: «Όταν είδα δεμένη τη μητέρα μου έπαθα αμόκ» λέει ο γιος της δολοφονημένης
- Στο φως η δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη – «Της έστησαν καρτέρι στο εξοχικό της» στη Σαλαμίνα