Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα είναι ο νέος προπονητής της Τσέλσι. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Αργεντινό τεχνικό.
Οπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ ο πρόεδρος της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, συναντήθηκε ξανά με τον Αργεντινό πρώην προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν και της Τότεναμ, και έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο συνεργασίας για 3+1 χρόνια, με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 12 εκατ. ευρώ.
Ο Ποτσετίνο θ’ αναλάβει τους «μπλε» τον Ιούνιο και είναι αυτός που καθορίσει τις αλλαγές στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της πρόσληψης.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.