Πάπας Φραγκίσκος: Ο Spiderman πήρε την ευλογία του
Ο Spiderman εμφανίστηκε ξανά για να πάρει την ευλογία του Πάπα
Μέχρι και ο… Spiderman πήρε την ευλογία του Πάπα Φραγκίσκου. Βέβαια, από ότι φαίνεται δεν είναι η πρώτη φορά που ο ήρωας της Marvel επισκέπτεται το Βατικανό. Πριν από δύο χρόνια είχε πάρει και πάλι τις ευλογίες του όταν πίσω από το κοστούμι ήταν ο Mattia Villardita, ο οποίος ντυμένος με την στολή του ήρωα της Marvel επισκέπτεται άρρωστα παιδιά στα νοσοκομεία της Ιταλίας.
Μάλιστα έχει χριστεί και ιππότης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ιταλίας γι’ αυτό. Σήμερα, έκανε την εμφάνισή του ξανά ο Spiderman στο Βατικανό και η χαρά του Πάπα Φραγκίσκου ήταν και πάλι μεγάλη.

«Το να εκφράζεται κανείς σεξουαλικά είναι κάτι πλούσιο»
Η ομάδα των ανθρώπων, ηλικίας 20 έως 25 ετών, μεταξύ των οποίων καθολικοί, χριστιανοί, άθεοι, αγνωστικιστές και ένας μουσουλμάνος τον ρώτησαν για μια σειρά θεμάτων, όπως το σεξ, ο αυνανισμός, η απογοήτευση από την εκκλησία, η κρίση σεξουαλικής κακοποίησης της εκκλησίας, ο ρατσισμός, η μετανάστευση, η άμβλωση και η LGBTQ κοινότητα για την ταινία που καταγράφηκε τον Ιούνιο του 2002 και κυκλοφόρησε την Τετάρτη στο Disney+.
Σε μια συζήτηση για την πορνογραφία και τον αυνανισμό που πυροδοτήθηκε από την Alejandra, μια γυναίκα που δημιουργεί περιεχόμενο για ενήλικες σε ιστότοπους ζωντανής ροής, ο Πάπας είπε ότι η πορνογραφία “μειώνει”.
“Το να εκφράζεται κανείς σεξουαλικά είναι κάτι πλούσιο”, είπε. “Οτιδήποτε μειώνει μια αληθινή σεξουαλική έκφραση σε μειώνει και εσένα, σε καθιστά μερικό και μειώνει αυτόν τον πλούτο. Το σεξ έχει μια δική του δυναμική. Υπάρχει για κάποιο λόγο. Είναι μια έκφραση αγάπης”.
- NBA Playoffs 2026: Στη μάχη για 35,7 εκατ. δολάρια – Γιατί για κάποιους σταρ είναι «ψιλά»
- Μπρους Γουίλις: 41 εκατ. δολάρια πουλήθηκε η θρυλική έπαυλη που έζησε με την Έμα Χέμινγκ
- Τι είπε ο Ιτούδης για την ήττα από τη Μονακό και τα play offs της Euroleague
- Θεσσαλονίκη: Ανήλικη κατήγγειλε τον βιασμό της από 21χρονο μετά από κατανάλωση αλκοόλ
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος
- Γερμανία: Ένας νεκρός, τέσσερις σοβαρά τραυματίες από έκρηξη υπόγειας διάβασης
- Αργία Πρωτομαγιάς: Πότε μεταφέρεται – Τι ισχύει φέτος
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442