Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γκέι γάμοι: Καραμπινιέρος υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του

Γκέι γάμοι: Καραμπινιέρος υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του

«Διάλεξα την ίδια ημέρα του γάμου των γονιών μου, για μένα ήταν πολύ σημαντικό», δήλωσε ο καραμπινιέρος.

Ο καραμπινιέρος ‘Ανζτελο Ορλάντο αποφάσισε να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, τον κομμωτή Τζουζέπε Πετσούτο, στην Απουλία της Νότιας Ιταλίας και τα μεγαλύτερα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στην εντυπωσιακή τελετή που οργανώθηκε στην περιοχή καταγωγής του ζευγαριού.

Ο Ορλάντο, ο οποίος εργάζεται στο μέγαρο της προεδρίας της κυβέρνησης της Ρώμης, το Παλάτσο Κίτζι, επέλεξε να φορέσει την επίσημη στολή του και στην τελετή έδωσαν το «παρών» πολλοί συνάδελφοί του, με τιμητικό άγημα και ξίφη.

«Είναι η πρώτη φορά που ένας καραμπινιέρος παντρεύεται με σύμφωνο συμβίωσης φορώντας την στολή του και με την συμμετοχή συναδέλφων», μετέδωσε το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky Italia.

H τελετή οργανώθηκε σε αγροικία κοντά στο Μπρίντιζι της Κάτω Ιταλίας, με την συμμετοχή συγγενών και φίλων του ζευγαριού, το οποίο ανήρτησε φωτογραφίες στο Instagram.

«Διάλεξα την ίδια ημέρα του γάμου των γονιών μου, για μένα ήταν πολύ σημαντικό», δήλωσε ο καραμπινιέρος. Ο σύντροφός του εργάζεται στην κεντρική περιοχή της Ρώμης Κάμπο Ντέι Φιόρι.

Το 2019 είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης η Μαρία Ροζάρια Μογκάβερο, υπαξιωματικός του Ιταλικού Λιμενικού, και η Λορέλα Τσίπρο, αξιωματικός του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού. Το ιταλικό υπουργείο Άμυνας, έχει δώσει από το 2017 επίσημα το «ελεύθερο» για τη σύναψη συμφώνων συμβίωσης μεταξύ μελών των ενόπλων δυνάμεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024