Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Samsung Neo QLED: Οι Smart TV που θα μεταμορφώσουν τη θέαση στο σπίτι

Samsung Neo QLED: Οι Smart TV που θα μεταμορφώσουν τη θέαση στο σπίτι

Ζήστε την πιο WOW εμπειρία με τις Samsung Neo QLED, έξυπνες τηλεοράσεις που έχουν έρθει για να ανατρέψουν τα δεδομένα.

H Samsung έχει εκατομμύρια πιστούς ακολούθους που ανυπομονούν για κάθε νέο launch συσκευών, είτε πρόκειται για smartphone είτε για τις προηγμένες Smart Tv. Τώρα η νέα σειρά Samsung Neo QLED προσφέρει μεγαλειώδη απόδοση, με εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ήχου, για να ζήσετε την πιο WOW εμπειρία.

Γιατί ξεχωρίζουν οι Samsung Neo QLED

Μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που τις κάνουν να ξεχωρίζουν είναι η εξαιρετικά ρεαλιστική εικόνα, ο κινηματογραφικός ήχος αλλά και οι multi-λειτουργίες που υποστηρίζουν, όπως η κάθετη τοποθέτηση χάρη στην Αυτόματη Περιστρεφόμενη Επιτοίχια Βάση, η δυνατότητα Studio Stand αλλά και το SlimFit Cam.

Με ρεαλιστική εικόνα γεμάτη δράση

Τώρα χάρη στην Quantum Matrix Technology απολαμβάνετε μεγάλη λεπτομέρεια τόσο στις σκοτεινές όσο και στις φωτεινές σκηνές.

Η τεχνολογία Quantum Matrix Technology που κρύβεται πίσω από την εντυπωσιακή εικόνα της Neo QLED χρησιμοποιεί τα Quantum Mini LED (1/40 του μεγέθους των κανονικών LED) έτσι ώστε να προσφέρει ακριβή έλεγχο φωτισμού.

Από την άλλη ο ευφυής επεξεργαστής της Samsung, Neural Quantum Processor χαρίζει εκπληκτική εμπειρία προβολής. Η εντυπωσιακή τεχνολογία AI Upscaling εκπαιδεύεται αυτόματα σε κάθε σκηνή, προκειμένου να προσαρμόζει και να αναδεικνύει το περιεχόμενό σας.

Cinematic ήχος surround στο σπίτι

Η ενσωματωμένη τεχνολογία OTS (Object Tracking Sound) της Samsung αποδίδει την κάθε σκηνή με ήχο που παρακολουθεί κάθε κίνηση, για να αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε στον κινηματογράφο. Αφεθείτε και απολαύστε την αγαπημένη σας σειρά μέσα από την καθηλωτική εμπειρία Dolby Atmos®.

Η επική ποιότητα ήχου χρειάζεται και την πλήρη αρμονία και εσείς την έχετε μέσα από τον συνδυασμό της έξυπνης τηλεόρασης και του δυνατού soundbar. Απολαμβάνετε καθηλωτικό surround ήχο καθώς η τεχνολογία Q-Symphony της Samsung επιτρέπει στις συμβατές τηλεοράσεις και soundbar να αναπαράγουν τον ήχο ταυτόχρονα σε συγχρονισμό.

Νέα QLED σχεδίαση για έξτρα κομψότητα

Με τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά, όπως το Infinity One Desing και φυσικά, η Infinity Screen που διαθέτουν, γίνονται ακόμα πιο ξεχωριστές καθώς απογειώνουν την κομψότητα και τον απλό σχεδιασμό, φτάνοντας σε νέα επίπεδα.

Όχι μόνο απολαμβάνετε την τηλεόρασή σας από οποιαδήποτε γωνία αλλά η κομψή της εμφάνιση αναδεικνύει και τους χώρους σας.

Smart καθημερινότητα με πολλούς τρόπους

Εάν θέλετε να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο «έξυπνη», με τις Samsung Neo QLED μπορείτε να τα καταφέρετε με πολλούς και κυρίως διασκεδαστικούς τρόπους.

Αξιοποιήστε το Smart Hub και ανακαλύψτε το  αγαπημένο σας περιεχόμενο σε ένα και μόνο σημείο, ώστε να αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στην αναζήτηση και περισσότερο στην παρακολούθηση των αγαπημένων σας ταινιών, παιχνιδιών και εκπομπών.

Χαλαρώστε και αφήστε το SmartThings να συνδεθεί απρόσκοπτα, να παρακολουθεί και να ελέγχει τις έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας από την οθόνη σας. Με ενσωματωμένο IoT hub, μπορείτε να απολαύσετε εύκολη συνδεσιμότητα χωρίς επιπλέον συσκευές.

Κι αν χρειάζεστε μια… έξτρα βοήθεια, τώρα την έχετε με τον φωνητικό βοηθό, Bixby voice assistant. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μιλήσετε στο Τηλεχειριστήριο SolarCell. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον φωνητικό βοηθό, για να αναζητήσετε εκπομπές, να ανοίξετε εφαρμογές και πολλά άλλα.

Θα βρείτε την δική σας, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, στην ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smart τηλεοράσεις ενώ θα την παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα της, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024