Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος – ΠΑΟΚ 0-2: Έκανε το χρέος του και πάει για τελικό στην Τούμπα

Βόλος – ΠΑΟΚ 0-2: Έκανε το χρέος του και πάει για τελικό στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Βόλου με τέρματα των Ζίφκοβιτς και Τόμας και πλέον πηγαίνει στον «τελικό» της Τούμπας για την 3η θέση κόντρα στον Ολυμπιακό. Με 10 παίκτες έπαιξε ο Βόλος όλο το δεύτερο μέρος με τον Πιρές να αποβάλλεται δίκαια.

Ο Βόλος υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στην προτελευταία αγωνιστική των playoffs της Superleague. Οι γηπεδούχοι βαθμολογικά αδιάφοροι κατέβηκαν στο ματς την ώρα που ο ΠΑΟΚ ήθελε ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για να παραμείνει σε απόσταση μιας νίκης για την 3η θέση.

Πολύ δυνατό το μπάσιμο των φιλοξενούμενων που είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τις επιθετικές τους ενέργειες ωστόσο να μένουν ημιτελείς. Στο 15’ ο Κωνσταντέλιας έπιασε το σουτ με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι, ενώ το 26’ ο Σβάμπ απείλησε με φάουλ το οποίο πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του τερματοφύλακα του Βόλου.

Τελικά τον γόρδιο δεσμό για τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου έλυσε ο Ζίφκοβιτς στο 28’. Το γκολ προήλθε από ομαδική πίεση και κλέψιμο των φιλοξενούμενων με την μπάλα να κινείται γρήγορα στην επίθεση, να φτάνει στα πόδια του Σέρβου και αυτός με ελιγμό και συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Αυγερινού για το 1-0.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο ΠΑΟΚ λίγο έλειψε να κάνει δύο τα τέρματά του, αλλά η κεφαλιά του δραστήριου Μπράντον Τόμας μετά από σέντρα του Ζίφκοβιτς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει για περισσότερα γκολ, με την απευθείας αποβολή του Πιρές στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων για επικίνδυνο τάκλιν από πίσω στον Ζίφκοβιτς να απλοποιεί ακόμα περισσότερο τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους ενόψει δευτέρου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος μετά από ένα… ήρεμο πρώτο δεκάλεπτο το ματς «τελείωσε». Ο Σβαμπ έκανε το γύρισμα και ο Τόμας που έψαχνε το γκολ από το πρώτο μέρος νίκησε με κεφαλιά τον Αυγερινό για το 2-0 του ΠΑΟΚ στο 57’.

Στο 64’ ο Ζίφκοβιτς έχασε ευκαιρία από πλεονεκτική θέση να κάνει τρία τα τα τέρματα της ομάδας του και δύο τα προσωπικά του και ο Σοάρες… σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Αυγερινού, με το 2-0 να παραμένει ως το τέλος της αναμέτρησης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024