Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για σχόλιο του δημοσιογράφου Π. Λάμψια
«Απαντάμε με ηρεμία στην τοξικότητα» υπογραμμίζει η Κουμουνδούρου για τα όσα συνέβησαν στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ
Ανακοίνωση για τα όσα ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λάμψιας εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, κάνοντας λόγο για συκοφαντίες από πλευράς του δημοσιογράφου.
«Σε μια βαριά προσβλητική επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και των στελεχών του, προέβη ο δημοσιογράφος και κεντρικός σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ κ. Παναγιώτης Λάμψιας» αναφέρει η Κουμουνδούρου.
Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι ο κ. Λάμψιας συκοφάντησε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως «υποστηρικτές των εκτελεστών της 17Ν» και υποτίμησε τους δημοκρατικούς προοδευτικούς πολίτες που τιμούν με την ψήφο και την υποστήριξή τους τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, λέγοντας ότι είναι «γενίτσαροι».
«Στο -υποβολιμαίο;- παραλήρημά του ο κ. Λάμψιας, μίλησε ακόμη για «ορφανά του Άκη» και χαρακτήρισε «μίμο» τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης» συμπλήρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «όσο κάποιοι στον πανικό τους για την επερχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και την πολιτική αλλαγή, ποντάρουν στην τοξικότητα, εμείς θα τους απαντούμε με συγκροτημένο προγραμματικό προοδευτικό λόγο, δημοκρατική δύναμη και ηρεμία».
- Συναγερμός στην Αυστραλία: Πυροβολισμοί σε διάσημη παραλία του Σίδνεϊ
- To άσυλο και οι ιστορίες του
- Μισός αιώνας Star Wars – Η πρώτη επική ταινία του Τζορτζ Λούκας επιστρέφει στις σκοτεινές αίθουσες το 2027
- Αποκάλυψη για τις φυλακές Αλκατράζ – Γι’ αυτόν τον λόγο έγινε δυνατή η μεγαλύτερη απόδραση στην ιστορία
- Ποιες είναι οι τέσσερις ομάδες που θέλουν τον Αντετοκούνμπο (vid)
- Ηράκλειο: Άφαντος ο 33χρονος γιατρός – «Το μόνο που θέλω, να είναι ζωντανός» λέει ο πατέρας του



