Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρους - Σάκκαρη 0-2: «Σίφουνας» η Ελληνίδα τενίστρια προκρίθηκε στον τρίτο γύρο

Ρους – Σάκκαρη 0-2: «Σίφουνας» η Ελληνίδα τενίστρια προκρίθηκε στον τρίτο γύρο

Η Μαρία Σάκκαρη, χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, επικράτησε της Αράντσα Ρους με 2-0 σετ και πήρε την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του τουρνουά της Μαδρίτης.

Την πρώτη της φετινή νίκη σε χωμάτινη επιφάνεια πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία και επιβλήθηκε με 2-0 σετ (4-6, 4-6) της Αράντσα Ρους, περνώντας έτσι στον τρίτο γύρο του τουρνουά της Μαδρίτης και θα περιμένει να μάθει την επόμενη αντίπαλό της που θα προκύψει από το ζευγάρι της Βέκιτς με τη Μασάροβα.

Η Ελληνίδα τενίστρια δεν έπιασε κάποια φοβερή απόδοση, έπαιξε όσο χρειάστηκε, και δήλωσε παρών όταν το παιχνίδι πήγαινε να της… στραβώσει, καταφέρνοντας έτσι να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα που μπορεί να της δώσει την ψυχολογία που χρειάζεται για να βρεθεί και πάλι στο μονοπάτι των επιτυχιών.

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει από νωρίς το μπρέικ και έτσι τα τέσσερα πρώτα γκέιμ κύλησαν ομαλά για το 2-2. Κάπου εκεί η Ελληνίδα τενίστρια έφτασε στο πολυπόθητο μπρέικ και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να φτάσει στο 2-4. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και η Μαρία κατάφερε να φτάσει στο 1-0 στα σετ χάρη στο 4-6.

Στο δεύτερο σετ η Μαρία μπήκε πολύ δυναμικά κάνοντας μπρέικ με το… καλημέρα για να φτάσει στο 2-0. Η απάντηση της Ρους όμως ήταν άμεση καθώς μπόρεσε να απαντήσει στο μπρέικ και να περάσει μπροστά με 3-2. Η Σάκκαρη έκανε το 3-3 και στη συνέχεια έσπασε το σερβίς της Ολλανδής για το 3-4. Για να φτάσει εν τέλει στην επικράτηση με το 4-6 που διαμόρφωσε το 2-0 και της έδωσε την πρόκριση.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024