ΣΥΡΙΖΑ: «Σε προεκλογικό του γραφείο μετέτρεψε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο κ. Θεοδωρικάκος»
«Ο κ. Θεοδωρικάκος σήμερα επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την ιδιοκτησιακή αντίληψη που έχει η ΝΔ για το κράτος», υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι το κόμμα του και ο ίδιος έχουν μετατρέψει τη χώρα σε «τσιφλίκι» τους.
Και αυτό, επειδή ο κ. Θεοδωρικάκος ανάρτησε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο συνέντευξής του σε τηλεοπτικό σταθμό, στο οποίο διακρίνεται το λογότυπου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
«Ο κ. Θεοδωρικάκος σήμερα επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την ιδιοκτησιακή αντίληψη που έχει η ΝΔ για το κράτος», υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.
Και προσθέτει: «Ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου υβρίζει και συκοφαντεί τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με το λογότυπο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη».
«Η χώρα δεν είναι τσιφλίκι σας»
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου, απευθυνόμενη στον υπουργό: «Κύριε Θεοδωρικάκο, ξέρουμε ότι η πολλή συναναστροφή με τον κ. Μητσοτάκη, σας έχει κάνει να το πιστεύετε, αλλά η χώρα δεν είναι τσιφλίκι σας να κάνετε προεκλογική εκστρατεία με τα λογότυπα και τα γραφεία Τύπου των Υπουργείων».
«Στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα πει ‘Ως εδώ!’ στην αλαζονεία σας», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του και παραθέτει φωτογραφίες από το βίντεο της συνέντευξης του κ. Θεοδωρικάκου.
- Κλειστά τα κρεοπωλεία στις 14 Δεκεμβρίου – Στήριξη στον αγώνα των αγροτών
- Χάνει τη μπάλα η εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον εισαγγελέα αλλά χωρίς σύλληψη η κατάθεση «Φραπέ» – «Δεν έχουμε αρμοδιότητα», λέει η πλειοψηφία
- Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ πιέζουν για «ελεύθερη οικονομική ζώνη» στο Ντονμπάς – «Θα χρειαστούν εκλογές ή δημοψήφισμα»
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς
- «Είναι βαθιά λάθος»: Το Nemo επιστρέφει το τρόπαιο της Eurovision λόγω της συμμετοχής του Ισραήλ
- Ο Ολυμπιακος φτιάχνει με νίκη ωραίο μονοπάτι


