Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Γεωργούλη: Διαγράφηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Μίγας μετά τη χυδαία ανάρτηση

Υπόθεση Γεωργούλη: Διαγράφηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Μίγας μετά τη χυδαία ανάρτηση

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ τίθεται το στέλεχος της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας, Βασίλης Μίγας μετά από χυδαία ανάρτηση για την υπόθεση Γεωργούλη.

Ο κ. Μίγας, με ανάρτησή του αναπαρήγαγε χυδαιολογίες για την καταγγέλλουσα, που κατηγορεί τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Δείτε την αισχρή ανάρτηση

O κ. Μίγας, έσβησε την απαράδεκτη ανάρτηση, όπως και η η μητέρα  της πρωταθλήτριας του στίβου Κατερίνας Στεφανίδη και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε υιοθετήσει πρωτοσέλιδο εφημερίδας για το φερόμενο θύμα του Αλέξη Γεωργούλη, στοχοποιώντας την.

Σημειώνεται ότι ακόμη μία  υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Θεσσαλονίκης, η Αναστασία Γαϊταρτζή, χαρακτηρίζει «στημένη» τη σοβαρή ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ευρωβουλευτής.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«O ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προχώρησε στη διαγραφή του Βασίλη Μίγα, μέλους του κόμματος στη Λάρισα, μετά τη χυδαία και σεξιστική ανάρτησή του», αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, για το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Η παραίνεση στη χθεσινή μας ανακοίνωση «αρχίστε να σβήνετε», κακώς εκτιμήθηκε επιπόλαια από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μήπως ο κ. Τσίπρας αισθάνεται σήμερα την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την υποψήφια του κόμματος του, στη Β’ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Γαϊταρτζή, που χαρακτηρίζει «στημένη» τη σοβαρή ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ευρωβουλευτής τους;

Αλήθεια τι είδους συναισθήματα του γεννώνται, διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος του, Βασίλη Μίγα;

Και με τα θύματα και με τον οχετό;

Τέλος, μια οφειλόμενη απάντηση στον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος σε σημερινές του δηλώσεις υπονόησε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης γνώριζε την καταγγελία εκ των προτέρων.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής όπως και η οικογένεια του θύματος έμαθαν το τραγικό αυτό γεγονός τη Δευτέρα του Πάσχα. Ο ίδιος ο κ. Παπαδημούλης καλείται να μας απαντήσει:

-Πως ερεύνησε τις φήμες, που ακούγονταν για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ;
– Εξέφραζε την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την αξιωματική αντιπολίτευση η ανακοίνωση του κ. Γεωργούλη, στην οποία επικαλείται τάχα πολιτική δίωξη και αφήνει απαράδεκτα υπονοούμενα για τον χρόνο του αιτήματος άρσης της ασυλίας του;»

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024