Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλεξανδρούπολη: Επίσκεψη του τούρκου ηθοποιού Μπουράκ Χακί και γεύμα σε ταβέρνα (Εικόνα)

Αλεξανδρούπολη: Επίσκεψη του τούρκου ηθοποιού Μπουράκ Χακί και γεύμα σε ταβέρνα (Εικόνα)

Ο τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί έχει πει ότι κατάγεται από την Ελλάδα, έχει επισκεφθεί πολλές περιοχές της και αυτή τη φορά βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη.

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε χθες Δευτέρα ο τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί και επέλεξε να γευματίσει σε γνωστό εστιατόριο-ταβέρνα στη Μάκρη, την οποία επιλέγουν πολλοί συμπατριώτες του που επισκέπτονται την πόλη.

Κατάγεται από την Ελλάδα

Την είδηση της παρουσίας του έκαναν γνωστή με ανάρτησή τους και φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Ανδρέας Ανδρέογλου και ένας εκ των σεφ (φωτογραφία, κάτω).

Ο αγαπημένος και στην Ελλάδα τούρκος ηθοποιός κατάγεται από την Ελλάδα όπως έχει δηλώσει:

«Ο μπαμπάς μου είναι από την Κομοτηνή και μιλάει Ελληνικά και η γιαγιά μου είναι από τη Λαμία, αλλά εγώ ήρθα το 2012 πρώτη φορά νομίζω και από τότε έρχομαι κάθε χρόνο διακοπές. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα».

Εχει πάρει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις στην Ελλάδα και σε τηλεοπτικές σειρές, με πιο πρόσφατη τη Γέφυρα που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 και ένα μέρος της διαδραματίστηκε στον Εβρο και συγκεκριμένα στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όπως μεταδίδει το evros-news.gr.

Μιλώντας για τη συνεργασία του στην Ελλάδα ο Μπουράκ Χακί είπε: «Το 2017 συμμετείχα στη θεατρική παράσταση “Ο Κύκλος” με τον Γιάννη Αϊβάζη και μετά έκανα το “Σμύρνη μου Αγαπημένη” με τη Μιμή Ντενίση και στη συνέχεια τη Γέφυρα».

«Η Μιμή Ντενίση μου έκανε την πρόταση»

Για την απόφασή του να συμμετάσχει στο «Σμύρνη μου αγαπημένη» που αναφέρεται στη Μικρασιατική καταστροφή είχε δηλώσει:

«Η Μιμή Ντενίση μου έκανε την πρόταση. Την ήξερα και μου μίλησε το 2016-2017 για την ταινία και μου έστειλε το σενάριο. Μου άρεσε πολύ και μετά αρχίσαμε να μιλάμε για την ταινία. Επί τέσσερα χρόνια επικοινωνούσαμε, κάναμε πολλές πρόβες, συναντήσεις και συζητήσεις και η ταινία έγινε πραγματικότητα».

Η παρουσία του χθες στην Αλεξανδρούπολη δεν προκαλεί έκπληξη αφού όπως λέει του αρέσει να επισκέπτεται την Ελλάδα και για διακοπές.

«Μου αρέσουν τόσα πολλά, πρώτα απ’ όλα νιώθω άνετα εδώ, νιώθω πολύ καλά. Για μένα προσωπικά η ζωή στο νησί είναι η καλύτερη. Δεν μου αρέσουν πολύ οι πόλεις, αλλά και πάλι δουλεύω στην Αθήνα, επισκέπτομαι συχνά και τη Θεσσαλονίκη, μου αρέσουν αυτές οι δύο.

»Εχω πάει στην Ηγουμενίτσα, στα Γιάννενα, στην Καβάλα, έχω επισκεφτεί πολλά μέρη μέχρι στιγμής, αλλά τα νησιά που έχω επισκεφτεί, όπως η Χίος και η Μυτιλήνη, η Ρόδος, η Σύμη, η Κως, η Σαντορίνη, είναι πολύ ωραία νησιά. Η Ελλάδα έχει πολύ ωραία νησιά και θα ήθελα να επισκεφτώ περισσότερα. Οπότε προτιμώ τα νησιά».

Είχε ευχαριστήσει τους Ελληνες

Πριν λίγο καιρό ο Μπουράκ Χακί είχε ευχαριστήσει δημόσια τους Ελληνες για τη βοήθεια που προσέφεραν στους σεισμόπληκτους συμπατριώτες του από τον φονικό σεισμό, από τον οποίο έχασε και δικούς του ανθρώπους:

«Πήραμε πολλά πράγματα από την Ελλάδα και ευχαριστούμε. Γνωρίζω ότι μας αγαπούν, όπως κι εμείς το αισθανόμαστε αυτό. Οποτε ήμουν στην Ελλάδα το αισθανόμουν αυτό. Σας ευχαριστούμε που είσαστε φίλοι μας, που είσαστε γείτονές μας. Εχουμε αιώνες ολόκληρους που ζήσαμε μαζί».

Ο Μπουράκ Χακί είπε μεταξύ άλλων ότι και άνθρωποι από το περιβάλλον του έχασαν τη ζωή τους στον φονικό σεισμό: «12 άτομα από το συγγενικό περιβάλλον της συντρόφου μου σκοτώθηκαν, ένας σώθηκε».

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024