Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ήττα της Μπάγερν έφερε νεύρα και… ξύλο μεταξύ παικτών!

Η ήττα της Μπάγερν έφερε νεύρα και… ξύλο μεταξύ παικτών!

Έντονο εκνευρισμό φαίνεται πως προκάλεσε η ήττα της Μπάγερν από τη Σίτι (3-0) στο Champions League, με δύο παίκτες των Βαυαρών να πιάνονται στα χέρια μετά το ματς.

Κάτι δεν πάει καλά με τη φετινή Μπάγερν Μονάχου. Αγωνιστικά οι Βαυαροί δεν είναι τόσο κραταιοί εντός των τειχών όπως μας έχουν συνηθίσει (αποτέλεσμα η πρόωρη απόλυση Νάγκελσμαν), ενώ και στο Champions League όλα δείχνουν πως δεν θα καταφέρει να υπερβεί το εμπόδιο της Μάντσεστερ Σίτι στους «8» της διοργάνωσης.

Η κατά κράτος ήτα της Μπάγερν από τη Σίτι στο Etihad με το καθαρό 3-0, αφήνει λίγα περιθώρια ελπίδας για τους παίκτες του Τόμας Τούχελ. Σαν να μην έφτανε αυτό, προκάλεσε και… ενδοοικογενειακό θέμα στην πρωτοπόρο της Bundesliga.

Όπως αναφέρει η Bild, Σανέ και Μανέ είχαν μια έντονη διαφωνία για μια φάση κατά τη διάρκεια του αγώνα και αμέσως μετά τη ληξη του ο Σενεγαλέζος παραπονέθηκε στον συμπαίκτη του για τον τρόπο που του μίλησε. Η κατάσταση γρήγορα ξέφυγε και τελικά ο Μανέ χτύπησε στο πρόσωπο τον Σανέ!

Οι συμπαίκτες τους γρήγορα μπήκαν στη μέση και τους χώρισαν, με τον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ να απομακρύνεται από τον χώρο του συμβάντος. Άτομα που ήταν μπροστά στο συμβάν λένε πως έμεινε σημ,αδι στο χείλος του Σανέ από το χτύπημα που δέχτηκε, αλλά ως ώρας κανένα στέλεχος της Μπάγερν δεν έχει τοποθετηθεί επ’ αυτού του θέματος.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024