Μία ακόμα παραίτηση από τα ψηφοδέλτια των εκλογών της 21ης Μαΐου μετρά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την Ειρήνη Αγαθοπούλου, η οποία έθεσε εαυτόν εκτός ψηφοδελτίου από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής, ήταν η σειρά της Ιωάννας Κοντούλη να δηλώσει ότι δεν θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

«Πληροφορήθηκα ότι περιλαμβάνομαι στο ψηφοδέλτιο Βόρειου Τομέα της Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, θέλω να ενημερώσω ότι δεν θα είμαι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, ήδη ενημέρωσα αρμοδίως και ζήτησα επανόρθωση» ανέφερε σε ανάρτησή της στα social media.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, το όνομα της κυρίας Κοντούλη είχε συμπεριληφθεί στη λίστα έπειτα από εισήγηση της νομαρχιακής επιτροπής, καθώς κρίθηκε ότι θα έπρεπε να είναι ξανά υποψήφια – όπως ήταν το 2019.

Ωστόσο από το ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζουν ότι η τελικές λίστες με τους υποψηφίους δεν έχουν ανακοινωθεί, καθώς αυτές ήταν προς έγκριση από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

«Αναγκαιότητα η απαλλαγή από την κυβέρνηση των «αρίστων»»

Σε συμπληρωματική της ανάρτηση, η κυρία Κοντούλη υπογραμμίζει ότι η ίδια θα συνεχίσει τον αγώνα για την απαλλαγή της χώρας από την κυβέρνηση των «αρίστων».