Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Diddy καλείται να πληρώνει κάθε ημέρα 5.000 δολάρια στον Sting για το υπόλοιπο της ζωής του

Ο Diddy καλείται να πληρώνει κάθε ημέρα 5.000 δολάρια στον Sting για το υπόλοιπο της ζωής του

Την είδηση την επιβεβαίωσε ο Diddy μέσω ανάρτησής του στο Twitter

O γνωστός Αμερικανός ράπερ, Diddy βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να υποχρεούται να καταβάλει το ποσό των 5.000 δολαρίων ημερησίως στον Sting για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ο λόγος είναι πως ο Diddy χρησιμοποίησε μέρος του διάσημου τραγουδιού «Every Breath You Take» που κυκλοφόρησαν το συγκρότημα Police το 1983, δίχως να πάρει την άδεια του Sting.

Ο γνωστός ράπερ χρησιμοποίησε μέρος της μουσικής σε ένα από τα πιο διάσημα κομμάτια του, «I’ll Be Missing You». Χθες μέσω Twitter επιβεβαίωσε ότι θα πληρώνει το ποσό μετά την επανεμφάνιση μιας συνέντευξης του Sting από το 2018.

Ο Sting συζήτησε για πρώτη φορά το θέμα όταν μίλησε στο The Breakfast Club πριν από πέντε χρόνια.

Στο βίντεο, ο παρουσιαστής του ραδιοφώνου Charlamagne the God ρώτησε τον Sting αν είναι αλήθεια ότι ο Diddy είναι υποχρεωμένος να του δίνει 2.000 δολάρια την ημέρα επειδή δεν ζήτησε άδεια για το «Every Breath You Take»;».

Ο Sting απάντησε θετικά και μάλιστα ανέφερε πως ο Diddy του ζήτησε την άδεια, ωστόσο αφότου κυκλοφόρησε το κομμάτι του.

Με την επανακυκλοφορία του παραπάνω βίντεο, ο Diddy μέσω ανάρτησής του στο Twitter επιβεβαίωσε την είδηση και διόρθωσε τον μουσικό σχετικά με το πραγματικό ποσό.

Ο Diddy, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Sean Love Combs, έγραψε το «I’ll Be Missing You» ως φόρο τιμής στον φίλο του Christopher «The Notorious B.I.G.» Wallace.

Συζητώντας για την έμπνευση για το κομμάτι είπε ότι είχε σκοπό να παρατήσει τη μουσική αλλά το τραγούδι των Police του έδωσε κίνητρο.

«Ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω. Δεν θα έβγαζα άλλους δίσκους. Έβλεπα τηλεόραση μια μέρα – ξέρετε, μια από εκείνες τις στιγμές απελπισίας όπου κανείς δεν είναι τριγύρω», είπε.

«Τότε άκουσα το «Every Breath You Take» των Police. Το εξέλαβα ως σημάδι. Μερικές φορές απλά χρειάζεσαι αυτό το λίγο φως για να μπορέσεις να εκφραστείς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024