
Ο Παβάρ αφιέρωσε την νίκη στο ντέρμπι στον Νάγκελσμαν
Ο Παβάρ, μετά την εύκολη νίκη απένατι στη Ντόρτμουντ στο ντέρμπι, αφιέρωσε αυτή την επικράτηση στον μέχρι πρόσφατα τεχνικό των Βαυαρών, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.
Ο Γάλλος αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, Μπενζαμέν Παβάρ αφιέρωσε την σπουδαία επικράτηση της ομάδας του στο Klassiker, απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, εκεί οπού οι «Βαυαροί» νίκησαν 4-2 και πέρασαν πρώτοι στην Bundesliga.
Ο 27χρονος αμυντικός, που αγωνίζεται και ως δεξί στόπερ σε τριάδα και ως δεξί μπακ, ήταν βασικός κόντρα στην Μπορούσια και μετά τη λήξη του αγώνα επέλεξε να προβεί σε μία ξεχωριστή αφιέρωση.
Πριν λίγες μέρες ήρθε η ξαφνική απομάκρυνση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, από τον πάγκο των πρωταθλητών Γερμανίας και ο Παβάρ που επί ημερών του καθιερώθηκε ως βασικό στέλεχος της ομάδας, δεν παρέληψε να στηρίξει τον πρώην τεχνικό του, αφιερώνοντας του τη νίκη.
Σε ένα ματς, ιδιαίτερο μιας και ο νέος τεχνικός της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ, έκανε το ντεμπούτο του στον «βαυαρικό» πάγκο κόντρα στην πρώην ομάδα του, η δήλωση του Παβάρ είχε ξεχωριστή σημασία.
Αναλυτικά δήλωσε: «Ημασταν έκπληκτοι που ο προπονητής απολύθηκε, με τους δύο βοηθούς του. Το μάθαμε όταν ήμασταν με τις εθνικές ομάδες. Τους αφιερώνω αυτήν την νίκη, γιατί έχουμε κάνει πολύ δρόμο μαζί».
- Προς συμφωνία για διετές συμβόλαιο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κάρικ (pic)
- «Της αρέσουν οι ένστολοι» – Οι προκλητικοί ισχυρισμοί των αστυνομικών στη δίκη για τον βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας
- Πληθωρισμός: Από τις Βρυξέλλες έως την Αθήνα – Οι πιέσεις προμηνύουν εξελίξεις
- Μάντζος: Η προπαγάνδα είναι το ύστατο καταφύγιο ενός συστήματος εξουσίας σε αποδρομή
- Ρωσία, Λιθουανία και Ανατολική Ευρώπη: Πώς η Black Card του Έπσταϊν έγινε «εργαλείο» διακίνησης γυναικών
- Υποκλοπές: Η τελευταία ευκαιρία ώστε να σωθεί η χαμένη τιμή του Άρειου Πάγου



