Στιγμές τρόμου και πανικού εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο της Κολωνίας-Βόννης, στη δυτική Γερμανίαόταν άνδρας «έριξε» το αυτοκίνητό του πάνω σε πλήθος, σήμερα, Παρασκευή στις 9.30 (τοπική ώρα) το πρωί.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, υπάρχουν τουλάχιστον 6 τραυματίες, εκ των οποίων οι 2 αστυνομικοί.
«[Ο οδηγός] προφανώς έπεσε σκόπιμα με το αυτοκίνητό του σε πολλά οχήματα και πεζούς, που όμως κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό να τον αποφύγουν. Μιλάμε για αρκετούς τραυματίες αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild o 57χρονος δράστης οδηγούσε ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο και προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.
Συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Κολωνίας και πρόκειται να εισαχθεί σε ψυχιατρικό τμήμα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας