Πρώτος διαιτητής θα είναι ο Ρώσος, Όλεγκς Ράτισεβς, ο οποίος θα πλαισιώνεται από τον Σλοβένο, Μίλαν Νέντοβιτς και τον Κροάτη Λούκα Καρντούμ.
Oι διαιτητές στο Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα
Αυτή είναι η διαιτητική τριάδα που θα διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Euroleague.
Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Πέμπτη (22/3) το βράδυ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Euroleague.
Μια μέρα πριν την σύγκρουση των δύο η διοργανώτρια αρχής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης έκαναν γνωστούς τους διαιτητές της αναμέτρησης.
- HOTEΛ ΕΛVIRA: Το μυστήριο με το νησί όπου διαδραματίζεται η πιο feelgood σειρά της ελληνικής τηλεόρασης
- Ο Σκόουλς «κράζει» τον Αμορίμ: «Δεν καταλαβαίνει τις αξίες του συλλόγου»
- Ποια λάθη «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Πού χρειάζεται προσοχή
- What the Eurogroup Is and Pierakakis’ Role as New President
- Φοινικούντα: Ποιος είναι ο 32χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη ως ηθικός αυτουργός στο διπλό έγκλημα
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Τη Δευτέρα η δικογραφία σε βάρος του – Δεν καταθέτει το δίπλωμα
