Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τζόνι Ντεπ ζωγραφίζει πίνακες με διασημότητες και βγάζει τρελά χρήματα

Ο Τζόνι Ντεπ ζωγραφίζει πίνακες με διασημότητες και βγάζει τρελά χρήματα

Η πρώτη του συλλογή του απέφερε 3.500.000 ευρώ, η οποία εξαντλήθηκε τον Ιούλιο «σχεδόν αμέσως» μετά τη διάθεσή της προς πώληση, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sunday-Times.

Η δεύτερη προσπάθεια του Ντεπ για τη συλλογή «Friends and Heroes» βγήκε προς πώληση στη γκαλερί Castle Fine Art Gallery, με έναν εκπρόσωπο της γκαλερί να δηλώνει στη Daily Mail ότι οι εκτυπώσεις, οι οποίες ξεκινούν από 4.250 ευρώ περίπου η καθεμία, είχαν σχεδόν εξαντληθεί μέσα σε πέντε ημέρες.

«Την Παρασκευή είχαν σχεδόν όλα εξαφανιστεί, είχαν απομείνει μόνο μια χούφτα από τις εκτυπώσεις του Ρίβερ Φοίνιξ» δήλωσε ο εκπρόσωπος.

«Υποθέτω ότι θα έχουν εξαντληθεί και αυτά μέχρι τώρα».

Και, όντως, εξαντλήθηκαν.

Photo: Instagram

Τα τέσσερα έργα του αστέρα της ρέγκε, Μπομπ Μάρλεϊ, του συγγραφέα Χάντερ Σ. Τόμσον και των ηθοποιών Χιθ Λέτζερ και Ρίβερ Φοίνιξ που έχουν πεθάνει, τα άρπαξαν όλοι και τώρα είναι καταχωρημένα ως «εξαντλημένα», σύμφωνα με την ιστοσελίδα της γκαλερί Castle Fine Art Gallery.

Αυτό ανεβάζει το σύνολο των έργων που έχει πουλήσει ο Ντεπ για την γκαλερί σε οκτώ, με μια προηγούμενη συλλογή τεσσάρων έργων, τα οποία πουλήθηκαν και απεικονίζουν τον θρύλο της φολκ, Μπομπ Ντίλαν, το θρυλικό μέλος των Rolling Stone, Κιθ Ρίτσαρντς, την ηθοποιό Ελίζαμπεθ Τέιλορ και τον ηθοποιό Αλ Πατσίνο.

Ρίβερ Φοίνιξ / Photo: Instagram

Η πρώτη του συλλογή του απέφερε 3.500.000 ευρώ, η οποία εξαντλήθηκε τον Ιούλιο «σχεδόν αμέσως» μετά τη διάθεσή της προς πώληση, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sunday-Times.

Δηλαδή, κάνοντας τα μαθηματικά ο Ντεπ έβγαλε από 16.500,02 ευρώ έως 16.748,45, προ ΦΠΑ, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Μιλώντας στην Daily Mail, ο Ντεπ αποκάλυψε ότι «συγκινήθηκε» που ο κόσμος ενδιαφέρεται για το τι κάνει «εκτός της καθημερινής του δουλειάς».

Χάντερ Σ. Τόμσον / Photo: Unsplash

«Για πολλά χρόνια, πραγματικά τοποθετούσα τον εαυτό μου αυστηρά μόνο στην πρωινή δουλειά της κινηματογραφικής βιομηχανίας, παρόλο που πάντα είχα την ανάγκη να ξεφεύγω μέσα από ένα λευκό κομμάτι χαρτί, είτε πρόκειται για γράψιμο, είτε για ζωγραφική, είτε για να ζωγραφίζω έναν κενό καμβά» δήλωσε ο Ντεπ.

Μπομπ Μάρλεϊ / Photo: Unsplash

«Το να καταπιάνεσαι με κάτι για πρώτη φορά χωρίς να έχεις ιδέα για το τι πρόκειται να ξεκινήσει και τι θα βγει, είναι βαθιά ικανοποιητικό.

»Το να βλέπει ο κόσμος τώρα για πρώτη φορά αυτά τα πράγματα και να αντιδρά με τον τρόπο που αντέδρασε, τόσο θετικά, σε ό,τι έχω φτιάξει, είναι πολύ συγκινητικό».

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024