Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σχέδιο διαφυγής μετά τη φρικτή δολοφονία της Abby Choi

Σχέδιο διαφυγής μετά τη φρικτή δολοφονία της Abby Choi

Σε δύο ακόμα συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές μετά την άγρια δολοφονία της Abby Choi.

Μετά την ανατριχιαστική δολοφονία του 28χρονου μοντέλου Abby Choi, οι αρχές προχώρησαν σε μία ακόμα σύλληψη.

Οι αρχές συνέλαβαν έναν 41χρονο σε σχέση με τη σοκαριστική δολοφονία της 28χρονης Abby Choi. Η εγγύηση ορίστηκε σε 6.410 δολάρια.

Τον κατηγόρησαν πως επιχείρησε να βοηθήσει έναν από τους φερόμενους ως δολοφόνους να διαφύγει από το Χονγκ Κονγκ δια θαλάσσης.

Ο Lam Shun, ο έκτος ύποπτος στην πολύκροτη υπόθεση που συγκλόνισε τον κόσμο, εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου της πόλης Kowloon.

Κατηγορείται πως παρείχε βοήθεια σε έναν από τους δράστες με σκοπό να παρεμποδίσει τη σύλληψη ή τη δίωξή του.

Ο πράκτορας ενοικίασης σκαφών αναψυχής φέρεται να οργάνωσε την απόπειρα απόδρασης του Alex Kwong Kong-chi στο Μακάο στις 24 Φεβρουαρίου έναντι αμοιβής.

Η αστυνομία συνέλαβε και μια 47χρονη μασέρ, γνωστή μόνο με το επώνυμο Ng, επειδή φέρεται να ενοικίασε ένα πολυτελές διαμέρισμα στην περιοχή Arch Sky Tower. Θα ήταν το καταφύγιο του Alex Kwong. Αφέθηκε ελεύθερη χωρίς εγγύηση.

View this post on Instagram

A post shared by Abby Choi (@xxabbyc)

Η άγρια δολοφονία της Abby Choi

Ο Alex Kwong, πρώην σύζυγος της Abby Choi, φέρεται να συνωμότησε με δύο μέλη της οικογένειάς του για να σκοτώσουν το 28χρονο μοντέλο.

Η Abby Choi βρέθηκε διαμελισμένη σε ένα σπίτι στο χωριό μετά την εξαφάνισή της στις 21 Φεβρουαρίου.

Ο εισαγγελέας ζήτησε να επιβληθούν αυστηροί όροι στον Lam Shun. Εκτός από το χρηματικό ποσό που του επιβλήθηκε, υποχρεούται να παρουσιάζεται και στην αστυνομία.

Η στάση της εισαγγελίας, όπως προειδοποίησε ο Brian Lai Tak-ki, ενδέχεται να αλλάξει σε περίπτωση που η κατηγορία αναβαθμιστεί στη συνέχεια.

Διερωτήθηκαν κατά πόσο θα πρέπει να απαγορευτεί στον κατηγορούμενο να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε από τους μάρτυρες κατηγορίας.

View this post on Instagram

A post shared by Abby Choi (@xxabbyc)

Ο 28χρονος πρώην σύζυγός της Alex Kwong, ο 31χρονος αδελφός του Anthony, ο πατέρας του Kwong Kau, 65, και η 63χρονη μητέρα του Jenny Li συνελήφθησαν πριν από λίγες ημέρες για την άγρια δολοφονία του 28χρονου μοντέλου.

Η μητέρα του Alex Kwong κατηγορείται για προσπάθεια παραπλάνησης των αρχών. Φέρεται να προσπάθησε να καταστρέψει στοιχεία του άγριου εγκλήματος. Όλοι οι κατηγορούμενοι θα παρουσιαστούν εκ νέου στο δικαστήριο στις 8 Μαΐου.

Η αστυνομία ανακάλυψε κάποια από τα μέλη της Abby Choi στις 24 Φεβρουαρίου σε διαμέρισμα στο Lung Mei Tsuen. Εντοπίστηκε το κρανίο και αρκετά πλευρά σε κατσαρόλες που κατασχέθηκαν από τις αρχές.

Βρέθηκαν επίσης δύο γυναικεία πόδια στο ψυγείο του διαμερίσματος. Οι αρχές διεξήγαγαν έρευνες και για τον εντοπισμό των υπόλοιπων μελών της 28χρονης, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024