Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αθηνά Ωνάση: Ο μεγάλος έρωτας και οι σκέψεις για παιδί

Αθηνά Ωνάση: Ο μεγάλος έρωτας και οι σκέψεις για παιδί

Η χρυσή κληρονόμος Αθηνά Ωνάση σε μια νέα φάση της ζωής της.

Έχουν περάσει δύο χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε την Αθηνά Ωνάση. Η μοναδική απόγονος του Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση είχε πραγματοποιήσει σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Μόντε Κάρλο. Έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, με τα δημοσιεύματα να επικεντρώνονται στον άνθρωπο που φέρεται να της έχει κλέψει την καρδιά, τον Ιταλό Alberto Zorzi.

Η Αθηνά Ωνάση δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό της εαυτό. Μετά από ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο με τον Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο, τον άνθρωπο που σημάδεψε τη ζωή της, η χρυσή κληρονόμος φαίνεται πιο ώριμη από ποτέ. Ήταν πριν από έναν περίπου μήνα, στις 29 Ιανουαρίου, που συμπλήρωσε τα 38 της χρόνια.

Φέρει ένα βαρύ όνομα, με τις τραγωδίες να έχουν σημαδέψει την οικογένειά της. Έχει σταματήσει να επισκέπτεται την Ελλάδα, ίσως σε μια προσπάθεια να αποτινάξει την τραγική μοίρα της οικογένειάς της. Και ενώ πριν από λίγους μήνες, ο πρώην σύζυγός της Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο έγινε πατέρας για τρίτη φορά, η Αθηνά Ωνάση φέρεται να ζει τον έρωτά της με τον επίσης ιππέα Alberto Zorzi.

Ήταν αρκετά δύσκολα τα χρόνια μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Αλβάρο. Οι απαιτήσεις του για το διαζύγιό τους είχαν γίνει πρωτοσέλιδο, καθώς διεκδικούσε μια τεράστια περιουσία από τη χρυσή κληρονόμο. Ήταν μεγάλος έρωτας. Ο γάμος τους κράτησε 11 χρόνια, με τη διπλή ζωή του και τις απιστίες του να παρουσιάζονται στο δικαστήριο. Θα έβαζε με κάθε τρόπο φρένο στις παράλογες απαιτήσεις του.

Αφήνοντας στην άκρη όσα την πλήγωσαν στο παρελθόν, η Αθηνά Ωνάση διεκδικεί εκ νέου την ευτυχία στο πλευρό του Ιταλού Alberto Zorzi. Η σχέση τους μετρά, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, αρκετά χρόνια. Φέρεται να γνωρίστηκαν λίγο μετά το διαζύγιό της, το 2017. Η χρυσή κληρονόμος, στα 38 της χρόνια, είναι ίσως πιο έτοιμη από ποτέ για να αποκτήσει τη δική της οικογένεια. Μπορεί και να είναι έτοιμη να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, έχοντας στο πλευρό της τον ιππέα Alberto Zorzi.

Η Αθηνά Ωνάση και οι σκέψεις για παιδί

Βρήκε τον μεγάλο της έρωτα στο πρόσωπο του Alberto Zorzi; Τα δημοσιεύματα ήθελαν την Αθηνά Ωνάση να ευθύνεται για το διαζύγιο του Alberto από τη σύζυγό του Analisa Giudini. Αθηνά Ωνάση και Alberto Zorzi μοιράζονται την αγάπη τους για τα άλογα. Ένας έρωτας με την πρώτη ματιά για την Αθηνά Ωνάση; Η γνωριμία τους φέρεται να ξεκίνησε με την αγορά ενός αλόγου της από τον Ιταλό επιχειρηματία και διάσημο ιππέα. Ήταν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το άλογο «Corneto K.», που τους έφερε κοντά. Ένα άλογο που λάτρευε και ο πρώην σύζυγός της.

Είναι στην πιο ώριμη περίοδο της ζωής της. Έχει αφήσει στο παρελθόν όλα όσα την πλήγωσαν από τον πρώην σύζυγό της και ζει μια νέα ζωή. Ακόμα και αν κάποια δημοσιεύματα θέλουν την Αθηνά Ωνάση να είναι έγκυος, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κανένα στοιχείο που να το υποδεικνύει.


Η χρυσή κληρονόμος έχει επιλέξει να αποσυρθεί διακριτικά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι μεγάλο το τιμήμα μιας ζωής που μπαίνει στο μικροσκόπιο. Επιλέγει να ζήσει τη ζωή της χωρίς πια να φιγουράρει σε δημοσίευματα που κάνουν τον γύρο του κόσμου. Και ακόμα και αν δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν οι φήμες περί εγκυμοσύνης, η Αθηνά Ωνάση βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο για να κάνει το μεγάλο βήμα.

Στα 38 της χρόνια και έχοντας περάσει ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο, ενδεχομένως να μπορεί να αναγνωρίζει καλύτερα τις «παγίδες» της ζωής. Θα είναι σε κάθε περίπτωση πιο συνειδητοποιημένη. Και πιο έτοιμη για να εμπιστευτεί έναν άνθρωπο και να χτίσει μαζί του ένα κοινό μέλλον. Το κατά πόσο η Αθηνά Ωνάση εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Είναι κάτι που θα φανεί μελλοντικά και μόνο όταν θελήσει η Αθηνά Ωνάση θα το μάθουμε.

Αθηνά Ωνάση: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση

Ήταν πριν από δύο περίπου χρόνια που η Αθηνά Ωνάση έκανε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της. Είχε παραστεί στον γάμο υπερπαραγωγή του Σάμι Ζέιν με τη Λόρεν φαν Μπέρκελ στο Μονακό.

Με ένα απλό φόρεμα, τα μαλλιά της χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χτένισμα και μοναδικό αξεσουάρ το πανάκριβο ρολόι της, η χρυσή κληρονόμος έκανε αισθητή την παρουσία της.

Λίγοι περίμεναν πως θα δώσει το παρών στον γάμο. Η χρυσή κληρονόμος, ωστόσο, ήθελε να κλείσει τα στόματα όσων την ήθελαν να πάσχει από κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Είχε απασχολήσει έντονα η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, καθώς είχε χάσει πολλά κιλά.

Εδώ και χρόνια έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και περιμένει να ζήσει όσα δεν της εξασφάλισε ποτέ η αμύθητη περιουσία της. Την προσωπική της ευτυχία.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024