Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Ο πρώτος «έλεγχος» των Κανός και Ραμόν

Ολυμπιακός: Ο πρώτος «έλεγχος» των Κανός και Ραμόν

Τι έδειξαν οι δύο νέοι παίκτες του Ολυμπιακού

Hρθαν την πρόσφατη μεταγραφική περίοδο στον Πειραιά. Κατά συνέπεια, ακόμη τους …μετράμε. Το κοινό θέλει να δει «τι ψάρια πιάνουν» δύο ποδοσφαιριστές που τους συνοδεύουν θετικά σχόλια. Και μπορούν να δώσουν πνοή στην ερυθρόλευκη ομάδα.

Τι έχουμε, δει, συνεπώς, από τους δύο νιόφερτους στον Ολυμπιακό; Κάποια πρώτα συμπεράσματα, έστω κι αν ακόμη είναι αρκετά νωρίς.

Αρχικά ο Ραμόν. Μετρά τρία ματς στο πρωτάθλημα. Με τον ΟΦΗ αγωνίστηκε 21’ ως αλλαγή. Κάτι ανάλογο είδαμε και στην Τούμπα για 15’. Δεν μπορείς να καταλήξεις σε ξεκάθαρη άποψη. Αλλά απέναντι στον Παναιτωλικό το βράδυ της Δευτέρας, ο Βραζιλιάνος μπακ πήρε το πρώτο του 90λεπτο από τον Μίτσελ.  Ο Ραμόν είναι ένας σχετικά ψηλός αμυντικός, παίζει αριστερά, άρα έχει ως αντίζηλο για τη θέση τον Ρέαμπτσιουκ.

Όχι κάποιον που «τρελαίνει» τους φίλους του Ολυμπιακού, μολονότι έχει ο συγκεκριμένος και πολύ θετικά ματς στα πόδια του. Θα μπορούσε να υποστηριχθεί πως ο Ραμόν έχει τη δυνατότητα να παίξει και στα χαφ, αν θέλει ο προπονητής να δοκιμάσει ένα «σφιχτό σχήμα».

Απέναντι στον Παναιτωλικό είχε τις καλές του στιγμές, έβγαλε επιθετικό τέμπο και πάθος, σίγουρα όμως χρειάζεται να τον δούμε ξανά ώστε να διαπιστώσουμε το πόσο ακριβής είναι στις πάσες και τις σέντρες του στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού. Γιατί μια ισχυρή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, ένα σύνολο που επιτίθεται κατά βάση, χρειάζεται μπακ που να δίνει και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Kαι πάμε στον Κανός, τον Ισπανό εξτρέμ που έχει αγωνιστεί έως τώρα σε δύο ματς και πέρασε και στα δύο ως αλλαγή. Στην Τούμπα για 34’ και με τον Παναιτωλικό 36’. Μάλλον θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής και με την ΑΕΚ, αλλά ο θάνατος της μητέρας του ήταν ένα γεγονός θλιβερό…Ξεκάθαρα ο Μίτσελ τον υπολογίζει- αλλιώς δύσκολα θα τον έριχνε με τη μία στη μάχη. Εξτρέμ είπαμε; Μάλλον δεν πρόκειται για τον πλέον ταιριαστό χαρακτηρισμό.

Ο Κανός δεν μοιάζει «επιθετικός της γραμμής», μπορεί να κινείται και εκεί, αλλά προφανώς αρέσκεται να πλησιάζει στην περιοχή και να απειλεί. Το έκανε με την ομάδα του Αγρινίου και ο τρόπος που σημείωσε το γκολ, μαρτυρά ταλέντο υψηλό.

Το πόσο θα το δείξει είναι ένα άλλο θέμα. Εχει δίψα να παίξει, έχει προσαρμοστεί και όλοι οι συμπαίκτες του τον αγκάλιασαν στο γκολ, ενώ ο Ολυμπιακός πάντα φροντίζει οι νέοι να γίνονται άμεσα μέλη της κόκκινης οικογένειας.

Τι θα ήθελαν στον Ρέντη από τον Κανός; Να δώσει επιθετική ώθηση και με όπλο την ταχύτητα και την κίνησή του, να ανοίξει διαδρόμους. Οντως, ο ηλικίας 26 ετών άσος έχει ένα ενδιαφέρον «πακέτο».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024