Σήμερα είναι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Και εντάξει, αν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που γιορτάζουν τη σημερινή μέρα, σίγουρα θα έχετε προνοήσει και θα έχετε «σχεδιάσει» το τέλειο βράδυ με το ταίρι σας.
Από την άλλη, αν ανήκετε σε αυτούς που γελάτε με τη σημερινή μέρα, τότε το… Netflix σας περιμένει να το «αγκαλιάσετε» για ακόμα ένα βράδυ.
Μέχρι όμως να έρθει εκείνη η ώρα, απομένουν αρκετές ώρες. Εμείς λοιπόν μαζέψαμε και σας παρουσιάζουμε 15 + 1 ερωτικά τραγούδια, τα οποία… θα σας βάλουν στο mood της αποψινή βραδιάς.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»