Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορυφαία tips αποπλάνησης από τη master του είδους για του Αγίου Βαλεντίνου

Κορυφαία tips αποπλάνησης από τη master του είδους για του Αγίου Βαλεντίνου

Η πρώην κατάσκοπος Aliia Roza μοιράζεται τα κορυφαία tips αποπλάνησης για του Αγίου Βαλεντίνου.

Μια πρώην κατάσκοπος μοιράστηκε τα κορυφαία tips αποπλάνησης. Στα 37 της χρόνια η Aliia Roza αυτοπροσδιορίζεται ως master της αποπλάνησης ανδρών, έχοντας γίνει expert στην παγίδευση στόχων υψηλού προφίλ.

Η ρωσικής καταγωγής Aliia Roza εκπαιδεύτηκε για χρόνια στην τέχνη της αποπλάνησης, της πειθούς και του νευρογλωσσικού προγραμματισμού τύπου KGB. «Διδάχθηκα πώς να αποπλανώ οποιονδήποτε άντρα γρήγορα και εύκολα, συμπεριλαμβανομένων των επικίνδυνων εγκληματιών», σημειώνει στο Jam Press.

Με τον Άγιο Βαλεντίνο να έχει την τιμητική του, η Aliia Roza μοιράστηκε πέντε βασικές συμβουλές στη New York Post. Ειδικά για τις γυναίκες που θέλουν να βρουν τον Mr Right στις ζωές τους. Και οι συμβουλές της είναι αλάνθαστες. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου άλλωστε…

«Αν θέλετε να αποπλανήσετε κάποιον, ξεκινήστε από τον εαυτό σας», σημειώνει η Aliia Roza. Αυτό είναι το πιο βασικό tip. «Αγαπήστε τον εαυτό σας και δουλέψτε την αγάπη για τον εαυτό σας και την αυτοεκτίμησή σας. Οι άντρες θα σας συμπεριφέρονται με τον τρόπο που συμπεριφέρεστε εσείς στον εαυτό σας».

Βήμα δεύτερο. Η Aliia Roza προτρέπει τις γυναίκες να μην εστιάζουν υπερβολικά στην εξωτερική τους εμφάνιση. Και να μη φαίνονται υπερβολικά διαθέσιμες στο πρόσωπο που ελπίζουν να προσελκύσουν. «Δεν ενδιαφέρονται τόσο για την προσωπικότητα, το χάρισμα και τη σεξουαλικότητά σας».

Σε ό,τι αφορά τις πλαστικές επεμβάσεις, συνιστά να τις αποφύγουμε εκτός από το αν το κάνουμε για τον εαυτό μας. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με την υιοθέτηση κάποιας δίαιτας για να χάσουμε βάρος. Ό,τι κάνεις, όπως μας λέει, να το κάνεις για τον εαυτό σου και μετά για όλους τους άλλους.

Καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει η προσωπικότητα για να φλερτάρεις και να γοητεύσεις τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. «Αν μια γυναίκα είναι πολύ διαθέσιμη, δεν θα είναι τόσο ενδιαφέρουσα και δεν θα το εκτιμήσει. Γίνε η μούσα του, πρόσθεσε λίγο μυστήριο».

Η σωστή επιλογή για την Aliia Roza

Και περνάμε στο τρίτο βήμα. Η Aliia Roza προτρέπει τις γυναίκες να επιλέγουν κατάλληλα τον «στόχο» τους. «Μη σπαταλάτε χρόνο σε άνδρες που δεν θα αλλάξουν ποτέ. Μελετήστε τον στόχο σας. Δοκιμάστε τον. Αν αποτύχει, μην περιμένετε ότι θα αλλάξει σε έναν χρόνο. Είναι προτιμότερο να εκτιμήσετε τον χρόνο σας και να προχωρήσετε».

Ακολουθεί το τέταρτο tip. Συμβουλεύει τις γυναίκες να βρουν έναν άντρα που θα μοιράζεται τα ενδιαφέροντά τους. «Επιλέξτε τον στόχο σας, όπως θα επιλέγατε τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι σας. Τα κοινά ενδιαφέροντα ενώνουν τους ανθρώπους και μπορείς να χτίσεις μια γερή βάση».

Η πέμπτη και τελευταία της συμβουλή; Αν εντοπίσεις τον στόχο σου, μπες στον κύκλο του. «Αποπλανήστε και τον εσωτερικό του κύκλο. Αν η οικογένειά του, οι φίλοι του και οι συνάδελφοί του δεν σας συμπαθούν, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα συνεχίσει τη σχέση μαζί σας».

Σε κάθε περίπτωση, οι συμβουλές αποπλάνησης της πρώην Ρωσίδας κατασκόπου έρχονται στο σωστό timing, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024