Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεξ: Η στάση του Αγίου Βαλεντίνου υπόσχεται τρελούς οργασμούς

Σεξ: Η στάση του Αγίου Βαλεντίνου υπόσχεται τρελούς οργασμούς

Δεν χρειάζεται να «γιορτάζεται» τη σημερινή μέρα για να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο!

Τα είπαμε και χθες, μην επαναλαμβανόμαστε. Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων…

Αυτοί που περιμένουν πως και πως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, προκειμένου να δείξουν στο ταίρι τους όλα όσα νιώθουν. Είναι οι άνθρωποι που έχουν ήδη αγοράσει σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς, αρκουδάκια και φυσικά δεν θα παραλείψουν να αγοράσουν και τριαντάφυλλα στο άλλο τους μισό.

Από την άλλη υπάρχουν οι άνθρωποι που θεωρούν την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου γελοιότητα, ένα καπιταλιστικό λάθος και ισχυρίζονται ότι την αγάπη και τον έρωτα τα γιορτάζεις κάθε μέρα και όχι μια φορά τον χρόνο και μάλιστα σε συγκεκριμένη ημερομηνία που έχει καθορίσει κάποιος άλλος.

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, πρέπει να συμφωνήσετε σε ένα πράγμα: Και στους μεν και στους δε αρέσει το σεξ!

Έτσι λοιπόν, εμείς είμαστε εδώ για να σας ενώσουμε, κι όχι για να σας διχάσουμε. Γι’ αυτό θα σας μιλήσουμε για μια στάση στο σεξ, η οποία αντλεί την έμπνευσή της από τη σημερινή μέρα, ωστόσο μπορείτε να την δοκιμάζετε κάθε μέρα.

Επίσης, μπορείτε -εφόσον σιχαίνεστε τόσο πολύ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου- να προσποιηθείτε ότι δεν είναι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και απλά να κάνετε σεξ με το ταίρι σας, σα να είναι οποιαδήποτε άλλη μέρα.

Κι αφού στις παραπάνω 199 λέξεις λύσαμε τα διαδικαστικά, πάμε στο «ζουμί» της υπόθεσης. Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τη στάση «του Αγίου Βαλεντίνου».

Ιδού…

Θα παραδεχτούμε ότι είναι… μια κάπως απαιτητική στάση.

Όμως μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα σας δώσει τον καλύτερο οργασμό της ζωής σας και αν είστε από αυτά τα ζευγάρια που απολαμβάνουν τις διαφορετικές στάσεις στο κρεβάτι, αυτή θα την λατρέψετε!

Ο άνδρας στέκεται όρθιος και πιάνει με τα χέρια του τα πόδια της γυναίκας και φέρνει το αιδίο της στο ύψος του μορίου του, τη στιγμή που η γυναίκα στηρίζεται στα χέρια της.

Στη συνέχεια η γυναίκα γέρνει στα γόνατα και αγκαλιάζει τους γλουτούς του άνδρα. Ο άνδρας την πιάνει από τους γοφούς βοηθώντας την να βρίσκεται σε αυτή τη θέση και την τραβάει πάνω στο πέος του.

Όπως γίνεται κατανοητό δεν είναι μια στάση που μπορεί να γίνει για αρκετή ώρα, αφού η γυναίκα είναι ανάποδα και αν κάτσει πολύ έτσι σίγουρα θα ζαλιστεί.

Ωστόσο, μπορείτε άφοβα να την δοκιμάσετε για λίγη ώρα και να… απογειωθείτε!

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024