Καυγάς Πολάκη – Άδωνι στη Βουλή για τις… «αγριάδες» του Σπίρτζη
Αμείωτη συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν έχει τέλος η πολιτική αντιπαράθεση που προκλήθηκε μετά τις δηλώσεις του Χρήστου Σπίρτζη ότι «θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο». Τη σκυτάλη στον καυγά που ξέσπασε πήραν ο Άδωνις Γεωγιάδης και ο Παύλος Πολάκης.
«Με το “καλό” σημαίνει ότι όσοι, πολιτικοί και μη, θα επιστρέψουν οικειοθελώς στο Δημόσιο τα κλεμμένα, θα πάνε φυλακή με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου. Με το “άγριο” σημαίνει ότι όσοι, πολιτικοί και μη, θα παρεμποδίσουν την αποκατάσταση της Δικαιοσύνης και την κάθαρση, θα μπουν (και θα μείνουν στη) φυλακή μέχρι να… σβήσει ο ήλιος!» επεσήμανε ο κ. Πολάκης με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Απάντηση Άδωνι
Ο υπουργός Ανάπτυξης, με τη σειρά του, σχολίασε με το δικό του τρόπο την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
«Εδώ μία “ψύχραιμη” φωνή από την αντιπολίτευση εξηγεί πώς αν κερδίσουν τις εκλογές, θα χρησιμοποιήσουν την Δικαιοσύνη για να εξοντώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους… και μετά αναρωτιέστε πώς έστησαν την σκευωρία Novartis» συμπλήρωσε.
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 2-0: Εδραίωση στις θέσεις του Champions League με 4η σερί νίκη!
- Καθίζηση στην Πατρών – Τριπόλεως στο ύψος της Δίβρης
- Ολοκληρώνεται η εξαγορά της Μονακό – Τι ισχύει για τον Βασίλη Σπανούλη
- Ανοιξη μέσα στον χειμώνα – Ο υποτροπικός αεροχειμάρρος φέρνει υψηλές θερμοκρασίες
- Δυτική Ελλάδα: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία – «Βούλιαξαν» δρόμοι, κινδύνεψαν σπίτια
- Βρετανία: Στέλνει F-35 στην Κύπρο εν μέσω έντασης ΗΠΑ – Ιράν
