Στην κορυφή η Άλκμααρ με «υπογραφή» Παυλίδη
Ο Βαγγέλης Παυλίδης δεν σταματάει να σκοράρει με τη φανέλα της Άλκμααρ, με τον Έλληνα επιθετικό να έχει γκολ και ασίστ στη νίκη της ομάδα του με 4-1 απέναντι στους Γκόου Αχέντ Ιγκλς.
Ο Βαγγέλης Παυλίδης συνεχίζει να «φορτώνει» γκολ τις αντίπαλες εστίες στα ολλανδικά γήπεδα οδηγώντας την Άλκμααρ για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή της Eredivisie.
Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ και είχε και μία ασίστ στην εμφατική εκτός έδρας νίκη της ΑΖ επί των Γκόου Αχεντ Ιγκλς με 4-1, στην πρεμιέρα του β’ γύρου (18η αγωνιστική) και η Άλκμααρ πάτησε μόνη πρώτη στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, περιμένοντας την… αντίδραση της Φέγενορντ στον αγώνα της κόντρα στη Ναϊμέγκεν που θα ξεκινήσει στις 22:00.
Οι Μιχαΐλοβιτς (57′), Σουγκαβάρα (87′) και Μπουρμέιστερ (90’+5) ολοκλήρωσαν το θρίαμβο της Αλκμάαρ, με τους γηπεδούχους να μειώνουν προσωρινά σε 1-3 με το πέναλτι του Βίλουμσον στο 90’+1.
Στο «GelreDome» του Άρνεμ, η Τβέντε έχασε μοναδική ευκαιρία να ανέβει στην τρίτη θέση, καθώς έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τη Φίτεσε αν και προηγήθηκε στο σκορ στο 33′ με το πέναλτι του Φαν Βονσβίνγκελ.
Η Φίτεσε «γύρισε» το σκορ με το αυτογκόλ του Πρόπερ (44′) και το γκολ του Μπέρο (52′), με τον Τσέρνι να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 59′. Στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ του Φαν Βονσβίνγκερλ ως οφσάιντ.
Ο Χρήστος Τζόλης πέρασε αλλαγή στο 78ο λεπτό.
Το γκολ του Παυλίδη:
GOAL!
Go Ahead Eagles 0-1 AZ Alkmaar
Evangelos Pavlidis scores for the visitors.#Eredivisie pic.twitter.com/VNa9rhHuAc
— H/F (@hfworld_) January 25, 2023
- Πεντάχρονος τραυματίστηκε σε πισίνα στην Κρήτη: Έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
- Eurovision: Ο σίγουρος νικητής, η θέση του Akyla και τα 3 αουτσάιντερ που μπορεί να κάνουν την έκπληξη
- Αποκόμματα εφημερίδων και διαβατήριο – Τι βρέθηκε στη βαλίτσα του 89χρονου
- Ο Τεόντοσιτς θα… ζήλευε τον Νίκολα Γιόκιτς
- Τσιτσιπάς – Ρουντ 1-2: Δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και αποκλείστηκε (vids)
- Καταναλωτές στα πρόθυρα… πληθωριστικής κρίσης – Τι δείχνει η νέα έρευνα της ΕΚΤ για την Ευρωζώνη



