Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λευκές συσκευές: Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες εκπτώσεις που θα συναντήσεις

Λευκές συσκευές: Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες εκπτώσεις που θα συναντήσεις

Σε σούπερ προσφορές

Η καλύτερη περίοδος για να ανανεώσεις στο σπίτι σου και να αγοράσεις λευκές συσκευές είναι τώρα που τρέχουν οι χειμερινές εκπτώσεις.

Από κλιματιστικά για να ζεσταθείς στις κρύες μέρες που έρχονται έως πλυντήρια ρούχων και από σκούπες ρομπότ για να μετατρέψεις το καθάρισμα σε παιχνιδάκι έως φριτέζες, όλα θα τα βρεις σε σούπερ προσφορά.

Πού αλλού; Στην πλατφόρμα του SHOPFLIX.gr όπου οι χειμερινές εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει με δυνατές προσφορές και ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για να αποκτήσεις ό,τι θες σε μοναδικές τιμές. Η πλατφόρμα εγγυάται πώς ό,τι επιλέξεις αυτό θα φτάσει άμεσα στην πόρτα σου σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι.

Και έχεις έναν ακόμη λόγο να κάνεις τις αγορές σου μέσω του SHOPFIX.gr αφού μπορείς να αποκτήσεις ό,τι επιθυμείς, όσο και αν αυτό κοστίζει σε έως 60 άτοκες δόσεις.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικές από τις καλύτερες προσφορές που θα συναντήσεις στην πλατφόρμα σε διάφορα προϊόντα για το σπίτι σου.

Κλιματιστικό Inverter Tesla TA53FFLL-1832IA 18000 BTU A++/A+

Αν αναζητάς την απόλυτα άνετη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι σου τότε η επιλογή σου θα πρέπει να είναι το κλιματιστικό Tesla Classic TA53FFLL-1832IA.

Το τηλεχειριστήριο μπορεί να παρακολουθεί τη θερμοκρασία στην τρέχουσα θέση του και να στέλνει σήμα στο κλιματιστικό, ώστε να μπορεί να βελτιστοποιήσει τη θερμοκρασία δωματίου για μέγιστη άνεση.

Με βελτιστοποιημένο μηχανισμό λειτουργίας, ηχομονωτικά υλικά για συμπιεστή, χαμηλού θορύβου ανεμιστήρα κινητήρα και δομή εξαερισμού που συνδυάζει τη σύγχρονη τεχνολογία με αεροδυναμικό σχεδιασμό, αυτό το μοντέλο κλιματιστικού ελαχιστοποιεί τα επίπεδα θορύβου ενώ δημιουργεί την τέλεια θερμοκρασία δωματίου.

 Αγοράστε το

Πλυντήριο Ρούχων Samsung WW80T854ABH/S6 8Kg Ατμού

Αφιέρωσε πολύ λιγότερο χρόνο στο πλύσιμο. Ενεργοποίησε την τεχνολογία QuickDrive και μείωσε τον χρόνο πλύσης έως και 50% .

Το πλυντήριο ρούχων WW80T854ABH της Samsung με χωρητικότητα 8 κιλά εξοικονομεί ενέργεια έως 20% χρησιμοποιώντας μηχανική δράση πλύσης με ανεξάρτητη λειτουργία του τυμπάνου και του αναδευτήρα μέσα στον κάδο πλύσης.

Διαθέτει προγράμματα ατμού για την απολύμανση ή το φρεσκάρισμα των ρούχων και ειδικό σύστημα απολύμανσης του κάδου Drum Clean.

Δες τα ρούχα σου πραγματικά καθαρά και αψεγάδιαστα ακόμα και αν είναι πάρα πολύ βρόμικα. Η λειτουργία Bubble Soak βοηθά στην απομάκρυνση επίμονων λεκέδων όπως αίμα, τσάι, κρασί, μακιγιάζ και γρασίδι. Τα ρούχα μουλιάζουν πλήρως σε ενεργές φυσαλίδες, έτσι ώστε οποιαδήποτε βρομιά και ο λεκές να μαλακώνουν και να μπορούν να απομακρυνθούν πολύ πιο αποτελεσματικά.

Αγοράστε το

Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick Xiaomi Mi Handheld 1C 21.6V Λευκό

Αν χρειάζεσαι μια σκούπα υψηλών επιδόσεων σκούπα για να απορροφήσει τη σκόνη σε μικροσκοπικό επίπεδο τότε η επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick Xiaomi είναι σίγουρα αυτό που χρειάζεσαι.

Ο ισχυρός κινητήρας και ο κυκλώνας συνδυάζονται για να συλλαμβάνουν τη σκόνη χωρίς να φράζουν, για αποτελεσματικό καθαρισμό.

Χρησιμοποιώντας τα ειδικά βουρτσάκια η σκούπα φτάνει σε στενές σχισμές και σε δύσκολες γωνίες. Τώρα μπορείς να καθαρίσεις αυτά τα συνήθως δυσπρόσιτα σημεία, ώστε κάθε γωνιά του σπιτιού σου να είναι άψογη.

Η ηλεκτρική σκούπα συνοδεύεται από επιτοίχια βάση φόρτισης και αποθήκευσης 2 σε 1. Κατέβασέ το για να το χρησιμοποιήσεις και κρέμασε το ξανά για να το φορτίσεις. Η πλήρης φόρτιση διαρκεί μόνο 3,5 ώρες.

Αγοράστε την

Σκούπα Ρομπότ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P για Σκούπισμα & Σφουγγάρισμα με Χαρτογράφηση & Wi-Fi Λευκό

Η σκούπα-ρομπότ της Xiaomi που προσφέρει 3 λειτουργίες καθαρισμού: ηλεκτρικό σκούπισμα, σφουγγάρισμα και συνδυασμό των δύο, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για το πάτωμά.

Διαθέτει 3 λειτουργίες για σκούπισμα και σφουγγάρισμα, παρέχει αποτελεσματικό σφουγγάρισμα σαν να το κάνετε με το χέρι, με εξυπνο, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο δοχείο νερού, με προστασία πατώματος, 2100 Pa υψηλής ισχύος αναρρόφηση, ακριβής σχεδιασμός διαδρομής ενώ διαθέτει και έξυπνη πλοήγηση με αισθητήρα laser LDS.

Διαθέτει αυτόματο καθορισμό ζωνών, για κρεβατοκάμαρα, σαλόνι, κουζίνα, καθορισμένος καθαρισμός συγκεκριμένου δωματίου.

Αφότου ο καθαρισμός ολοκληρωθεί για πρώτη φορά, η σκούπα αναγνωρίζει το δωμάτιο και αυτόματα τα αποθηκεύει στη μνήμη. Στον επόμενο καθαρισμό το δωμάτιο θα καθαριστεί σύμφωνα με το σχέδιο που έχει καθοριστεί, επιλέγοντας την πιο εργονομική διαδρομή.

Αγοράστε την

Φριτέζα HomeVero HV-AF3.4 Αέρος με Αποσπώμενο Κάδο 2.5lt Κόκκινο

Τηγανητές πατάτες χωρίς τύψεις; Λαχταριστές κοτομπουκιές δίχως ενοχές; Κι όμως γίνεται! Πλέον υπάρχει ο νέος επαναστατικός τρόπος να απολαμβάνετε όσες τηγανητές λιχουδιές εσείς θέλετε χωρίς να σε κυνηγούν οι τύψεις και οι ερινύες όλη τη νύχτα! Πρόκειται για το τηγάνισμα με κυκλοφορία αέρος.

Η φριτέζα αέρος είναι η συσκευή που έχει αποκτήσει εκατομμύρια φίλους σε όλο τον κόσμο και πολλές χιλιάδες στη χώρα μας.

Η Best Seller Φριτέζα Αέρος με εξωτερικό κάδο 3,2lit και καλάθι τηγανίσματος 2.5Lt και ψηφιακό έλεγχο κάνει τις τηγανητές απολαύσεις και την υγιεινή διατροφή τους καλύτερους φίλους! Πώς; Πολύ απλά επειδή δε τηγανίζει με λάδι αλλά με ταχεία κυκλοφορία θερμού αέρα.

Η φριτέζα αέρος, με ισχύ 1500W καταναλώνει 25 έως 40% λιγότερη ενέργεια από τον κλασικό φούρνο. Επίσης ψήνει γρηγορότερα ενώ δε χρειάζεται σχεδόν καθόλου χρόνο για προθέρμανση. Ταυτόχρονα κερδίζετε από τη χρήση του λαδιού. Έτσι κάθε φορά που τη χρησιμοποιείς εξοικονομείς χρήματα!

Αγοράστε την

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024