Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5+1 προτάσεις για να κάνεις την ιδανική αγορά στις εκπτώσεις

5+1 προτάσεις για να κάνεις την ιδανική αγορά στις εκπτώσεις

Οι ευκαιρίες και τα deals που σε περιμένουν είναι πολλά και διάφορα

Οι πρώτες εκπτώσεις του 2023 ξεκίνησαν και εσύ έχεις πλέον την τέλεια ευκαιρία -ή δικαιολογία- για να κάνεις τις αγορές που ανέβαλες για μήνες, ανανεώνοντας την οικοσκευή, τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό και τα gadgets σου. Οι ευκαιρίες και τα deals που σε περιμένουν είναι πολλά και διάφορα, καλύπτοντας πρακτικά κάθε προϊοντική κατηγορία σε λευκές και μαύρες συσκευές, φορητές μικροσυσκευές και αξεσουάρ. Έλα να δούμε τι ξεχωρίσαμε για να πάρεις μια πρώτη… γεύση.

Ψυγειοκαταψύκτης Samsung BESPOKE RB38A7B6AS9/EF

Αν αναζητάς μία πραγματικά smart λύση για το νοικοκυριό σου, ικανή να «σπρώξει» προς τα κάτω τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ενώ παράλληλα καλύπτει τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας σε ό,τι αφορά την ψύξη των τροφίμων, τότε ο ψυγειοκαταψύκτης BESPOKE της Samsung είναι ό,τι πρέπει. Με ενεργειακή κλάση Α και επίστρωση Metal Black Plate, αποτελεί μία από τις οικονομικότερες και φιλικότερες προς το περιβάλλον προτάσεις της αγοράς. Άσε δε που πρόκειται για έναν πραγματικό «χαμαιλέοντα» αφού μπορείς να αλλάξεις το πάνελ της πρόσοψής του (χρώμα, υφή) κατά βούληση ώστε να ταιριάζει με τον χώρο σου! Στο εσωτερικό του, η πρωτοποριακή ζώνη CoolSelect Plus ρυθμίζεται για μεγαλύτερη ευελιξία, δημιουργώντας έτσι το τέλειο κλίμα για όλα σου τα τρόφιμα.

Τηλεόραση Sony LED KD55X89JAEP 55”

Μπες στον κόσμο του 4K Ultra HD με την KD55X89JAEP της Sony, ένα LED μοντέλο στις 55 ίντσες που θα γεμίσει τον χώρο σου με ζωηρά χρώματα και επιβλητικούς ήχους. Η τεχνολογία TRILUMINOS PRO με 4K X-Reality PRO, Motionflow XR, Dolby Vision και Dolby Atmos, θα δημιουργήσει κινηματογραφικές καταστάσεις στο σαλόνι σου. Υποστηρίζονται HDR10 και HLG μεταξύ άλλων για κορυφαία αντίθεση και απόλυτα ομαλή κίνηση, ακόμα κι όταν παρακολουθείς αθλητικά γεγονότα ή παίζεις τα αγαπημένα σου video games. Το X-Balanced Speaker πλαισιώνει την εικόνα με δυναμικό, ισορροπημένο ήχο ενώ το λειτουργικό σύστημα Google TV θα σε φέρει πιο κοντά με το αγαπημένο σου περιεχόμενο μέσα από ένα οικείο και ασφαλές περιβάλλον χρήστη.

Laptop HP K12 255 G8 15,6”

Αν αναζητάς ένα laptop για τις καθημερινές σου εργασίες, τότε το HP K12 255 G8 είναι η τέλεια πρόταση. Με τιμή που απλά… δεν πάει παρακάτω, είναι ένα entry-level μοντέλο που θα σου προσφέρει μία αξιοπρεπή και απόλυτα λειτουργική εμπειρία χρήσης. Ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή AMD Athlon 3150U μαζί με 4 GB μνήμης DDR4 RAM και δίσκο SSD χωρητικότητας 128 GB για άνετο multitasking, ταχύτατο browsing και απρόσκοπτη εργασία, ψυχαγωγία και επικοινωνία. Το βάρος του ανέρχεται στα 1,74 κιλά επιτρέποντάς σου, σε συνδυασμό με τον συμπαγή σχεδιασμό του, να το πάρεις μαζί σου όπου κι αν πας. Streamαρε τα αγαπημένα σου βίντεο στα 1080p στην οθόνη των 15,6 ιντσών και μείνε παραγωγικός χάρη στο υπερπλήρες προφίλ συνδεσιμότητας.

Κλιματιστικό Nuvelle NPAC-12HP 12.000 BTU

Ο καιρός επιμένει να κάνει τη ζωή μας δύσκολη και το κλιματιστικό Nuvelle NPAC-12H είναι η καλύτερη απάντηση στην πρόκληση αυτή. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη πρόταση προσαρμογής κλίματος, αφού πέραν της θερμοκρασίας, ρυθμίζει και τα επίπεδα της υγρασίας χάρη στη λειτουργία αφύγρανσης που διαθέτει. Τύπου inverter, έχει απόδοση 12.000 BTU/ώρα ενώ είναι φορητό, έτσι ώστε να το μεταφέρεις στον χώρο που βρίσκεσαι. Με ενεργειακή κλάση ψύξης Α και θέρμανσης Α+ δημιουργεί το κλίμα που εσύ θες, καλύπτοντας μάλιστα χώρους έως και 21 τετραγωνικά. Πλαισιώνεται από λειτουργία Auto Swing που εξασφαλίζει την αποτελεσματικότερη διάδοση του αέρα μέσα στον χώρο, ενώ διαθέτει και χρονοδιακόπτη που του επιτρέπει να προσαρμόζεται στο lifestyle σου!

Αποτριχωτική μηχανή Philips BRI920/00

Μία μηχανή που υπόσχεται λεία και απαλή επιδερμίδα, ανεξαρτήτως τύπων δέρματος και τρίχας, η Philips BRI920/00 είναι απολαυστική στη χρήση. Προσφέρει μόνιμη αποτρίχωση IPL και είναι κατάλληλη τόσο για τα πόδια, όσο και για το υπόλοιπο σώμα (χέρια, μασχάλες, κοιλιά, μπικίνι). Λειτουργεί με ρεύμα (έχει εξαιρετικά μακρύ καλώδιο για πλήρη ελευθερία κινήσεων), εξασφαλίζοντας έτσι σταθερά άριστη απόδοση, όποτε κι αν τη χρειαστείς. Το UV φίλτρο της την καθιστά απόλυτα ασφαλή ενώ όπως θα διαπιστώσεις, τα αποτελέσματά της είναι μακράς διαρκείας αφού οι τρίχες που μεγαλώνουν έπειτα από κάθε χρήση της είναι λιγότερες. Χάρη στη Philips BRI920/00 θα πετύχεις ομοιόμορφη αποτρίχωση, απολαμβάνοντας μεταξένια αίσθηση, ακόμα κι αν το δέρμα σου είναι ευαίσθητο.

Smartphone Samsung Galaxy A53

Το Galaxy A53 είναι μία από τις καλύτερες προτάσεις στη mid-range κατηγορία. Ενσωματώνοντας χαρακτηριστικά και λειτουργίες που θα περίμενε να βρει κανείς σε ναυαρχίδα, η πρόταση της Samsung είναι η ιδανική για να περάσεις στην εποχή του 5G. Το smartphone διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή τον οποίο πλαισιώνουν 8 GB RAM, 256 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία-τέρας 5000 mAh. Η οθόνη του είναι μία Super AMOLED της τάξης των 6,5 ιντσών με ανάλυση Full HD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz για μία συγκλονιστικά ομαλή εμπειρία, ακόμα κι όταν πηγαίνεις… πάνω-κάτω στα μενού! Κατέβασε μεγάλα αρχεία στη στιγμή, αιχμαλώτισε λεπτομερείς εικόνες και σταθερά βίντεο μέρα και νύχτα χάρη στην

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024