Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Online shopping την περίοδο των εκπτώσεων: Τα εργαλεία που θα σου λύσουν τα χέρια

Online shopping την περίοδο των εκπτώσεων: Τα εργαλεία που θα σου λύσουν τα χέρια

Οι αγορές σας γίνονται ακόμα πιο απολαυστικές

Οι χειμερινές εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει και στο SHOPFLIX.gr σας περιμένουν μοναδικά deals έως το τέλος Φεβρουαρίου δίνοντάς σας την ευκαιρία να πετύχετε τις καλύτερες τιμές σε κορυφαία προϊόντα.

Κάντε την «online» βόλτα σας, περιηγηθείτε στις πολλές και πλούσιες κατηγορίες της πλατφόρμας και με μερικά κλικ επιλέξτε τα καλύτερα ανάμεσα σε εκατοντάδες hot προϊόντα, όπως smartphone και laptopsmart TV και κονσόλες παιχνιδιών, αρώματα και είδη μακιγιάζ, τα πάντα για το σπίτι και είδη άθλησης και hobby.

Εκτός από μια τεράστια ποικιλία σε προϊόντα, για να απολαύσετε πραγματικά τις αγορές σας χρειάζεσαι και την απαραίτητη ευελιξία.

Και στις φετινές χειμερινές εκπτώσεις έχετε στη διάθεσή σας όλους τους τρόπους πληρωμής, ώστε να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει στο budget και στις ανάγκες σας.

Οι αγορές σας γίνονται ακόμα πιο απολαυστικές, καθώς επωφελείστε από δυνατές εκπτώσεις ενώ το SHOPFLIX.gr σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ό,τι θέλετε όσο και αν κοστίζει με έως 60 άτοκες δόσεις.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε να είναι επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να τα προσθέσετε στο καλάθι των αγορών σας.

Άμεση παράδοση

Τα αγαπημένα σας προϊόντα θα έρθουν με άμεση παράδοση στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε αφού το SHOPFLIX.gr προσφέρει πραγματική πανελλαδική κάλυψη χωρίς περιορισμούς.

Συμπληρώστε κατά την παραγγελίας σας τον ΤΚ και η πλατφόρμα σάς εγγυάται την παράδοση των αγορών σας ακόμα και την επόμενη μέρα.

Και εφόσον επιλέξετε την υπηρεσία παράδοσης SHOPFLIX ME TH MIA όλες σας οι αγορές θα σας παραδοθούν σε μια αποστολή, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και ευκολία.

Η υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ έχει και θετικό αντίκτυπο για το περιβάλλον, γιατί μια αποστολή σημαίνει λιγότερες στάσεις, μειωμένη κίνηση στους δρόμους και λιγότερους ρύπους.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024