Γιάννης Παπαμιχαήλ: Με κούρασαν τα κανάλια, με έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μίλησε για την ζωή του
Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γιάννης μίλησε για τα φώτα της δημοσιότητας, από τα οποία απέχει, αλλά και για τις ταινίες των γονιών του απάντησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.
«Απέχω από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί με κούρασε όλο αυτό και κάθομαι και βλέπω τα νέα τα παιδιά, αλλαγή σκυτάλης. Υπήρξε μια περίοδος που με έπαιρναν όλα τα κανάλια και με κούρασε αυτό το πράγμα. Άλλαξα κινητό και είμαι στην ησυχία μου», είπε αρχικά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είπε στη συνέχεια: «Τις ταινίες των γονιών μου δεν τις βλέπω πια σαν γιος, αλλά σαν θεατής. Είχα δει την ταινία “Αλίκη my love”. Όπως είδατε, θα μπορούσε η Αλίκη να τα καταφέρει και στο εξωτερικό, ήταν εξαιρετικά τα αγγλικά της, αλλά για κάποιους λόγους έμεινε Ελλάδα».
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο
- Γαμπρός στην Κρήτη ο ανιψιός της Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν – Ζει σε χωριό του Ηρακλείου
- Ζαχαριάδης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η αυτόνομη κάθοδος, αλλά μια μεγάλη συμμαχία στον προοδευτικό χώρο
- Μυθικός Μαριάνοβιτς: Έπαιξε ντραμς και τριγωνάκι στην μπάντα του Αριζόνα (vid)
- Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις για παράνομη διακίνηση μεταναστών
- Θεσσαλονίκη: Δολοφονία 20χρονου – Στο εισαγγελέα έφτασε ο 23χρονος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική
- Γιώργος Μαρίνος: Έλενα Παπαρίζου, Τάκης Ζαχαράτος, Ηρώ τίμησαν τον αγαπημένο καλλιτέχνη
- «AI brain fry»: Όταν η τεχνητή νοημοσύνη «τηγανίζει» το μυαλό των εργαζόμενων
- Όσκαρ 2026: Τα μεγάλα φαβορί και οι ειδικές αγορές στην Betsson
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442