Την ξέφρενη πορεία της συνεχίζει η Γιουβέντους, η οποία επικράτησε εντός έδρας με 1-0 επί της Ουντινέζε χάρη στο τέρμα του Ντανίλο στο 86′.
Οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχαν μια ελαφριά υπεροχή, ανά διαστήματα έκλεισαν τους αντιπάλους τους στο γήπεδό τους και είχαν κι ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, όμως ήταν κατά βάση άστοχοι.
Τη λύση εν τέλει έδωσε ένας αμυντικός, ο Ντανίλο, ο οποίος σε μία αναμπουμπούλα βρήκε την ευκαιρία από κοντά να κάνει το 1-0 και να δώσει το τρίποντο στην ομάδα του.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ θα παίξουν στον τελικό του Europa League, ο οποίος θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, συγκεκριμένα στο γήπεδο Μπεσίκτας. Πότε θα διεξαχθεί.
Νίκησαν και στις ρεβάνς των ημιτελικών η Ράγιο Βαγεκάνο και η Κρίσταλ Πάλας, οι Ισπανοί εκτός έδρας με 1-0 την Στρασμπούρ και οι Αγγλοι 2-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην έδρα τους.