Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η ανατριχιαστική ομολογία της Nikki Secondino για το φονικό

Η ανατριχιαστική ομολογία της Nikki Secondino για το φονικό

Ανατριχιαστική ομολογία του τρανς μοντέλου Nikki Secondino. Σκότωσε τον πατέρα της και μαχαίρωσε την αδερφή της.

Το 22χρονο τρανς μοντέλο Nikki Secondino κατηγορείται για τη δολοφονία του 61χρονου πατέρα της Carlo Secondino. Βρίσκεται αντιμέτωπη και με την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας για την επίθεση στη 19χρονη αδερφή της Liana, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

«Τους ήθελα νεκρούς» ομολόγησε στους αστυνομικούς η Nikki Secondino. Καυχιόταν μάλιστα, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στη The Post, ότι θα σκότωνε και άλλους αν μπορούσε.

«Βγήκα από την κρεβατοκάμαρα. Ο πατέρας μου καθόταν στον καναπέ» είπε στους αστυνομικούς μετά την επίθεση μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Bensonhurst.

«Τον χτύπησα στο κεφάλι με σφυρί. Μετά πήρα το αγαπημένο μου γερμανικό μαχαίρι και τον μαχαίρωσα. Η αδερφή μου βγήκε και προσπάθησε να με σταματήσει. Τη μαχαίρωσα στην πλάτη, το κεφάλι και το στομάχι», ομολόγησε η Nikki Secondino.

«Τους ήθελα νεκρούς. Αν την είχα δει να καλεί την αστυνομία, θα ήταν η επόμενη» σημείωσε για τη γυναίκα που κάλεσε τις αρχές. «Δεν το είχα σχεδιάσει. Δεν χρειαζόταν. Δεν θυμάμαι που έριξα το μαχαίρι. Είμαι σίγουρη ότι θα το βρουν».

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή πριν τα 20ά γενέθλιά της

Η 22χρονη Nikki Secondino παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία της δολοφονίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Αρχικά είχε πει στους αστυνομικούς ότι δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι, χτύπησαν τα μέλη της οικογένειας και της επιτέθηκαν σεξουαλικά.

Αργότερα ομολόγησε ότι είχε επινοήσει την ιστορία. Οι γείτονες δήλωσαν στη The Post πως άκουσαν τη Nikki Secondino μετά τις επιθέσεις να ισχυρίζεται πως η οικογένειά της δέχτηκε επίθεση στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον 61χρονο Carlo Secondino να κείτεται σε μια λίμνη αίματος στο πάτωμα της κουζίνας. Η μικρότερη κόρη του και αδερφή της Nikki Secondino είχε τις αισθήσεις της αλλά ήταν σοβαρά τραυματισμένη.

«Η αδερφή μου με μαχαίρωσε» είπε στις αρχές η 19χρονη Liana. «Είδατε τον πατέρα μου; Πηγαίνετε σε εκείνον». Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Maimonides λίγες ημέρες πριν από τα 20ά γενέθλιά της.

Η αιματηρή επίθεση ήρθε εν μέσω νέων αναφορών για διαμάχες στην οικογένεια. Στα τέλη Ιουλίου, η Nikki Secondino είχε ζητήσει προσωρινή εντολή προστασίας από τον πατέρα και την αδερφή της, με τον ισχυρισμό πως η 19χρονη Liana απειλούσε να τη σκοτώσει και πως ο πατέρας της ήταν στη μαφία.

Το αίτημά της είχε έρθει μετά από δύο ταραχώδη περιστατικά νωρίτερα εκείνο τον μήνα. Στις 15 Ιουλίου η Nikki Secondino είχε καλέσει την αστυνομία και είχε υποστηρίξει πως ο πατέρας της είχε απειλήσει να τη σκοτώσει. Δύο ημέρες αργότερα, η αδερφή της είχε κατηγορηθεί για επίθεση. Φέρεται να είχε κόψει το χέρι της Nikki Secondino.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024