Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τζόαν Κόλινς, 89 ετών, ποζάρει με λεοπάρ μαγιό την ημέρα των Χριστουγέννων και ο χρόνος εξαφανίζεται

Η Τζόαν Κόλινς, 89 ετών, ποζάρει με λεοπάρ μαγιό την ημέρα των Χριστουγέννων και ο χρόνος εξαφανίζεται

Η πρώην πρωταγωνίστρια της Δυναστείας κέρδισε τα like των ακολούθων της στο Instagram, οι οποίοι χειροκρότησαν τη διαχρονική ομορφιά της. «Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Η σεξουαλικότητα είναι για πάντα» σχολιάζει κάποιος.

Η Τζόαν Κόλινς αποδεικνύει ότι είναι πανέμορφη όπως πάντα με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της, τις οποίες ανεβάζει στο Instagram δείχνοντάς την να φοράει ένα μαγιό με λεοπάρ ντεσέν την ημέρα των Χριστουγέννων.

Η πρώην πρωταγωνίστρια της Δυναστείας, 89 ετών, δημοσίευσε τις φωτογραφίες στις 26 Δεκεμβρίου στο Instagram, εξηγώντας ότι εκείνη και ο σύζυγός της Πέρσι Γκίμπσον, 57 ετών, πέρασαν τις διακοπές τους στο ηλιόλουστο Μπέβερλι Χιλς, όπου απόλαυσαν μια βουτιά σε μια πισίνα.

«Μια υπέροχη μέρα με 28 βαθμούς Κελσίου θερμοκρασία και ένα υπέροχο γεύμα στη συνέχεια» έγραψε στο σχόλιο.

Στις φωτογραφίες, η θρυλική μορφή του Χόλιγουντ φαίνεται λαμπερή καθώς χαμογελάει στον φακό ενώ βρίσκεται στην πισίνα. Η Κόλινς φοράει κόκκινο κραγιόν και γυαλιά ηλίου και τα σκούρα μαλλιά της είναι πιασμένα σε έναν κότσο. Φορά επίσης πολλά κοσμήματα, όπως χοντρά σκουλαρίκια, ένα μεγάλο κολιέ, ένα βραχιόλι και ένα δαχτυλίδι.

Τα μυστικά των «σουπερηλίκων» με τον κοφτερό εγκέφαλο

Μια άλλη φωτογραφία δείχνει την Κόλινς και τον Γκίμπσον να χαμογελούν καθώς ποζάρουν αγκαλιά στην πισίνα.

Η Κόλινς μοιράστηκε κι άλλες φωτογραφίες από τις διακοπές της, συμπεριλαμβανομένης μιας που την δείχνει να κάθεται σε έναν καναπέ με ένα απλό κοντό φόρεμα, περιτριγυρισμένη από χριστουγεννιάτικα δώρα.

Μια τελευταία φωτογραφία βρίσκει την ηθοποιό, εντυπωσιακή με κόκκινη καρό φούστα και λευκή μπλούζα, καθώς απολαμβάνει ένα γεύμα με φίλους.

Οι ακόλουθοι της Κόλινς απάντησαν στην ανάρτησή της σχολιάζοντας τη διαχρονική ομορφιά της.

«Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Η σεξουαλικότητα είναι για πάντα» ξετρελάθηκε ένας από αυτούς.

«Θα επιστρέψω ως Τζόαν Κόλινς στην επόμενη ζωή μου» αστειεύτηκε ένας άλλος.

«Εκπληκτική όπως πάντα. Φυσικά» έγραψε κάποιος άλλος.

Η Κόλινς δεν είναι η μόνη αειθαλής γυναίκα στο Χόλιγουντ που επιδεικνύει την αξιοζήλευτη ομορφιά της σε μια φωτογραφία με μαγιό. Η 57χρονη Πολίνα Πορίζκοβα πόζαρε γυμνή για το ίνσταγράμ της «δοξάζοντας το σώμα της» όπως έγραψε η ίδια ενώ η Η Μάρθα Στιούαρτ έγινε πρωτοσέλιδο τον Ιούλιο του 2020, επειδή δημοσίευσε ένα παρόμοιο στιγμιότυπο από την πισίνα της.


Στη φωτογραφία, η 78χρονη τότε γκουρού του lifestyle φαίνεται από το λαιμό και πάνω, σχεδόν να δίνει ένα φιλί στην κάμερα. «Η πισίνα μου στο East Hampton είναι το μέρος που πρέπει να είσαι μια μέρα με 30 βαθμούς Κελσίου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Οι followers της Στιούαρτ ξετρελάθηκαν με την πανέμορφη φωτογραφία, με πολλούς να την αποκαλούν «μωρό».

Ενώ εμφανίστηκε στο σόου της Ντριού Μπάριμορ τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, η Στιούαρτ, 81 ετών σήμερα, αποκάλυψε ότι αφιέρωσε χρόνο για να προετοιμαστεί για τη φωτογραφία της  πριν τη μοιραστεί. «Έκανα εξάσκηση την προηγούμενη ημέρα για να δω αν φαίνομαι εντάξει, και ήμουν καλή!» καυχήθηκε.

Η εμπειρογνώμονας των οικιακών έχει έκτοτε προχωρήσει στο να μοιράζεται περισσότερες καυτές φωτογραφίες και βίντεο του εαυτού της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένης μιας διαφήμισης στο Instagram τον Σεπτέμβριο για την Green Mountain Coffee Roasters, η οποία τη δείχνει να φλυαρεί για τον καφέ φορώντας μόνο μια ποδιά.

Η Στιούαρτ είπε στη Μπάριμορ ότι ο λόγος που μοιράστηκε όλες τις καυτές εικόνες της ήταν πολύ απλός. «Διατηρεί το ενδιαφέρον ζωντανό» είπε.

*Με στοιχεία από today.com

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024