Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Γκόλντι Χον στα 76 της επιδεικνύει τη γυμνασμένη φιγούρα της σε νέο βίντεο γυμναστικής

Η Γκόλντι Χον στα 76 της επιδεικνύει τη γυμνασμένη φιγούρα της σε νέο βίντεο γυμναστικής

Οι αναρτήσεις της ηθοποιού του Χόλιγουντ στο Instagram είναι ένα κάλεσμα χαράς, θετικότητας και ενδυνάμωσης.

Στην ηλικία των 76 ετών, παραμένει ενεργή εφαρμόζοντας απλές ρουτίνες γυμναστικής στην καθημερινότητά της προτρέποντας και τους διαδικτυακούς της φίλους να την ακολουθήσουν.

Σε ένα νέο βίντεο, η Γκόλντι επιδεικνύει τα φοβερά γυμνασμένα πόδια και χέρια της, ενώ δείχνει στους θαυμαστές της πώς κρατιέται σε φόρμα στο σπίτι.

Η ηθοποιός φαίνεται να κάθεται σε ένα στρώμα γιόγκα στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, γράφοντας στη λεζάντα ότι «οι έρευνες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που ασκούνται τακτικά έχουν καλύτερη ψυχική υγεία και συναισθηματική ευεξία».

Φοράει ένα μαύρο workout σύνολο καθώς επιδεικνύει τα δυνατά της πόδια ενώ κάνει ασκήσεις τόνωσης στο τραμπολίνο της αυλής της. Αποκαλύπτει επίσης το μυστικό για τα χέρια της σηκώνοντας μπουκάλια κρασιού.

«Αυτή είναι μια στρατηγική προπόνησης που όλοι μπορούμε να υποστηρίξουμε» λέει κλείνοντας το βίντεο με ασκήσεις βαθιάς αναπνοής στο στρώμα της γιόγκα.

Αυτό το βίντεο έρχεται μετά την ανακοίνωση της Γκόλντι ότι θα συμμετέχει σε εβδομαδιαία βίντεο με το #MindUp, το πρόγραμμα που φέρει την υπογραφή του Ιδρύματος Γκόλντι Χον.

«Θα κρατήσω το μυαλό μου δυνατό με την άσκηση» λέει ενθουσιασμένη στο βίντεο.

Το πρόγραμμα #MindUp βοηθά τα παιδιά να «αναπτύξουν την πνευματική ικανότητα που απαιτείται για να ευδοκιμήσουν» και ξεκίνησε από το Ίδρυμα Γκόλντι Χον το 2003.

Το περιοδικό People συμπεριέλαβε την Γκόλντι ως μία από τις «Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο» τον Μάρτιο για το έργο της με τον οργανισμό.

Η ηθοποιός ήταν πάντα υπέρμαχος τόσο της ψυχικής όσο και της σωματικής υγείας. Για εκείνη, τα δύο αυτά θέματα πάνε χέρι-χέρι.

«Όλοι γνωρίζουμε τα σωματικά οφέλη της άσκησης, αλλά μπορεί επίσης να επηρεάσει βαθιά την ψυχική μας υγεία με εκπληκτικό τρόπο» πρόσθεσε στο τέλος της ανάρτησης του βίντεο.

Μερικές ακόμα αναρτήσεις από το ίνσταγκράμ της

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024