Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το τάιμινγκ για τον παίκτη των μεγάλων αγώνων

Το τάιμινγκ για τον παίκτη των μεγάλων αγώνων

Ο Ντόρσεϊ είναι ηγέτης και το έδειξε σε πολλά μεγάλα παιχνίδια της περσινής σεζόν και ειδικά απέναντι στον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός καλείται να δώσει το βράδυ της Παρασκευής ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα.

Τούτη την ώρα λοιπόν, της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων γι’ αυτό το μεγάλο παιχνίδι, «έσκασε» η είδηση για την αποδέσμευση του Τάιλερ Ντόρσεϊ από τους Μάβερικς και στο μεγάλο λιμάνι σήμανε… συναγερμός.

Ναι, ο ομογενής γκαρντ θα είναι ελεύθερος στην αγορά από το βράδυ της Τετάρτης και το όνομα του εξιτάρει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Γίνεται ένας μεγάλος «χαμός» στο διαδίκτυο με την επιθυμία των οπαδών της ομάδας του Πειραιά για επιστροφή του Ντόρσεϊ, ειδικά τώρα που ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τους πράσινους στο ΟΑΚΑ.

Ακόμα και αυτό το τάιμινγκ κάνει τους οπαδούς του Ολυμπιακού να ζητούν την επιστροφή του Ντόρσεϊ, καθώς οι εμφανίσεις του ήταν εξαιρετικές απέναντι στους πράσινους και ειδικά στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Οι Αγελλόπουλοι έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να πείσουν τον Ντόρσεϊ να μείνει στο λιμάνι το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο παίκτης προτίμησε το ΝΒΑ. Αυτό είναι γνωστό και θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι ο Ντόρσεϊ ήταν ειλικρινής απέναντι στους προέδρους της ομάδας του Πειραιά.

Η συζήτηση που έχει ανοίξει μετά το τέλος της συνεργασίας των Μάβερικς με τον παίκτη, έχει «τρελάνει» κόσμο, καθώς ο Ντόρσεϊ μπορεί ν’ αλλάξει τα δεδομένα για τους πειραιώτες.

Πολύ απλά γιατί είναι παίκτης που μπορεί να κάνει το απρόβλεπτο και είναι παίκτης για τους μεγάλους αγώνες, δεν «κρύβεται» και μπορεί να σηκώσει το βάρος.

Είναι ηγέτης και το έδειξε σε πολλά μεγάλα παιχνίδια της περσινής σεζόν κι έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την ομάδα του Πειραιά.

Δεν υπήρχε παιχνίδι απέναντι στους πράσινους, που να μην είναι πρωταγωνιστής ο Ντόρσεϊ. Από την κατάκτηση του Κυπέλλου και τις νίκες στην Ευρωλίγκα μέχρι την στέψη του πρωταθλητή.

Κι αυτό ανεβάζει ακόμα περισσότερο την εκτίμηση του κόσμου στο πρόσωπο του Ντόρσεϊ, καθώς οι οπαδοί του Ολυμπιακού βλέπουν στο πρόσωπο του ομογενούς γκαρντ έναν σουτέρ που στη μέρα του «τελειώνει» κάθε αμυντικό πλάνο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέρει φυσικά καλύτερα από τον καθένα τα στοιχεία που μπορεί να προσφέρει ο Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό και κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Έλληνας προπονητής είχε κάνει πολλά για να φορέσει τα ερυθρόλευκα ο Τάιλερ.

Αυτή τη στιγμή όμως ο προπονητής του Ολυμπιακού σκέφτεται το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο η ομάδα του θέλει να πάρει τη νίκη για να φτάσει στο 10-6.

Και δεν χωρά αμφιβολία πως αυτό πρέπει να κυριαρχεί στη σκέψη του προπονητή των ερυθρόλευκων, γιατί πρόκειται για πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Ο Μπαρτζώκας όμως ξέρει πολύ καλά ότι τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται εύκολα κι αυτή είναι μια ξεχωριστή παράμετρος της υπόθεσης Ντόρσεϊ.

Η ευκαιρία είναι τώρα και ο Ολυμπιακός είναι βέβαιο πως θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να ντύσει ξανά στα ερυθρόλευκα τον ομογενή γκαρντ.

Είπαμε, παίκτη που κάνει την διαφορά στα μεγάλα παιχνίδια δεν βρίσκεις εύκολα, πόσο μάλιστα τέλος Δεκέμβρη. Και ειδικά σ’ αυτή την περίπτωση, μιλάμε για παίκτη που αν ο Ολυμπιακός τον αποκτούσε σήμερα, την Παρασκευή μπορούσε να παίξει άνετα στο ΟΑΚΑ.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024