Με παραδοσιακά κάλαντα ξεκίνησε το ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο Σπίτι με το MEGA
Πάολα και Πλούταρχος σε ένα ξέφρενο λαϊκό πάρτι
Η Πάολα και ο Γιάννης Πλούταρχος έχουν ετοιμάσει απόψε για τους τηλεθεατές του MEGA ένα ξεχωριστό πάρτι.
Το πιο λαμπερό ρεβεγιόν Χριστουγέννων προβάλλεται σήμερα στο Σπίτι με το MEGA με τους δύο καλλιτέχνες να ξεσαλώνουν επί σκηνής και να ξεσηκώνουν τους τηλεθεατές.
Η Ρούλα Κορομηλά, η πιο φιλόξενη οικοδέσποινα της ελληνικής τηλεόρασης, υποδέχεται τους δύο τραγουδιστές αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους.
Η βραδιά ξεκινάει με τις παιδικές φωνές της χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου που μάς μεταφέρουν τη μαγεία των Χριστουγέννων με κάλαντα και τραγούδια.
Τη δική του νότα στο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα θα δώσει ο λυράρης Νίκος Ζωιδάκης, με τις μαντινάδες του, ενώ παραδοσιακά συγκροτήματα θα μας ξεσηκώσουν με χορούς από την Κρήτη και τον Πόντο.
- Δίκη για τις υποκλοπές: Ήταν κουμπάρες, υπηρετούσαν στην ΕΥΠ και… δεν μιλούσαν για το Predator – Η κατάθεση Ζάρα για τη Γεωργακοπούλου
- LIVE: Σαμσουνσπόρ – ΑΕΚ
- LIVE: Λουντογκόρετς – ΠΑΟΚ
- ΒΗΜΑGAZINO: Έρχεται αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Κλειστά τα κρεοπωλεία στις 14 Δεκεμβρίου – Στήριξη στον αγώνα των αγροτών
- Χάνει την μπάλα η εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον εισαγγελέα αλλά χωρίς σύλληψη η κατάθεση «Φραπέ» – «Δεν έχουμε αρμοδιότητα», λέει η πλειοψηφία


