Σπίτι με το MEGA: Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Μιχάλη Ρακιντζή
Ένα πάρτι από εκείνα που έχουν λείψει σε όλους μας!
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Μιχάλη Ρακιντζή, στην πρώτη τηλεοπτική μουσική βραδιά στην καριέρα του.
Ο αγαπημένος τραγουδοποιός που μας έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες, κάνει μία ξεχωριστή αναδρομή στην πορεία του και μας προσκαλεί σε ένα αφιέρωμα με τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή.
Διαβάστε επίσης: Ένα πάρτι με non-stop επιτυχίες στο «Σπίτι με το MEGA» – Ο Πέτρος Ιακωβίδης απογείωσε το κέφι
Αγαπημένα τραγούδια μαζί με σημαντικούς καλλιτέχνες
Φέρνοντας μαζί του αναμνήσεις από τις χρυσές δεκαετίες των 80’s, 90’s μέχρι και σήμερα, ο Μιχάλης Ρακιντζής δεν σταματά να πειραματίζεται και δίνει νέα πνοή στα τραγούδια του με μοναδικές ενορχηστρώσεις. Μεταξύ άλλων, θα ακούσουμε: «Μωρό μου φάλτσο», «Προκαλείς», «Δικός σου για πάντα», «Ολόκληρο φεγγάρι», «S.A.G.A.P.O.» και άλλα πολλά.

Δίπλα του θα βρεθούν αγαπημένοι φίλοι και καλλιτέχνες: η Σοφία Αρβανίτη, η Σοφία Βόσσου, η Ελένη Δήμου και ο Γιώργος Γκικοδήμας από τους O.P.Α., οι οποίοι θα ερμηνεύσουν τραγούδια-σταθμούς που δεν ξεχάσαμε ποτέ, όπως: «Δεν πιστεύω», «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», «Μες τα δυο της μάτια», «Πεθαίνω στην ερημιά», «Προσωπικά», «Άνοιξη», «Φιλαράκι», κ.ά.

Στη βραδιά, με οικοδέσποινα τη Ρούλα Κορομηλά, συμμετέχουν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA Δώρα Αναγνωστοπούλου, ο διευθυντής του My Radio 104.6, Νίκος Νικολακόπουλος και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που θα μοιραστεί μαζί μας άγνωστες πτυχές της φιλίας του με τον Μιχάλη Ρακιντζή.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης θα δώσει μία χιουμοριστική νότα στην όμορφη παρέα, θα μιλήσει για τον φίλο του Μιχάλη Ρακιντζή και θα μας εκμυστηρευτεί σε ποιες στιγμές της ζωής του τον συνόδευσε η μουσική του αγαπημένου ερμηνευτή.

Στα highlight της εκπομπής, ο Μιχάλης Ρακιντζής αναφέρεται στη μουσική συνάντησή του με τον Ian Gillan, την εμβληματική μορφή των Deep Purple, και τη φιλία που τους συνδέει, ενώ μοιράζεται μαζί μας αξέχαστα στιγμιότυπα από το προσωπικό του αρχείο. Ακόμα, μαζί με την Σοφία Αρβανίτη εξομολογούνται άγνωστες στιγμές της συνεργασίας τους με τη διάσημη ποπ σταρ Bonnie Tyler και την ιστορία πίσω από το τραγούδι «Πεθαίνω στην ερημιά».
Αυτό το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 21:00, το «Σπίτι με το MEGA» μάς ετοιμάζει ένα πάρτι από εκείνα που έχουν λείψει σε όλους μας!
#SpitiMeToMega
Facebook: Σπίτι με το MEGA
Instagram: @spitimetomega
Twitter: @spitimetomega
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος
Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης
Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης
Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα
Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)






























![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442