Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του από την εικόνα της Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ και τόνισε πως αυτή ήταν η χειρότερη φετινή εμφάνιση της ομάδας του.
Όσα είπε ο Ιτούδης στη συνέντευξη Τύπου:
«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Δεν έχουμε πολλά να πούμε ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός, πήρε μεγάλο προβάδισμα. Ήταν η χειρότερη εμφάνισή μας για φέτος.
Ήρθαμε εδώ χωρίς ενέργεια και χωρίς διάθεση να παλέψουμε. Αυτό ήταν πρόβλημα. Προσπαθήσαμε να παλέψουμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αυτό ήταν πολύ αργά».
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
LIVE: Ολυμπιακός – Ζελέζνιτσαρ. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Ζελέζνιτσαρ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του CEV Champions League Γυναικών. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 6 HD.
Για δυο φάσεις που συζητήθηκαν πολύ στην Super League ήρθαν απαντήσεις από ματς της Αγγλίας, από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, που έβγαλαν στη σέντρα τον Λανουά και τους Έλληνες ρέφερι